A mee too tényleg "kiherélte" a férfiakat?
Az, hogy ha csak mert valakinek tetteikről beszélnek, az ilyen szinten lerombolja az imidzsét, azt magának köszönheti.
Nem kéne megerőszakolni senkit, és akkor nincs mitől tartanod.
Sok helyről ezt hallani, hogy kiherélte a meetoo a férfiakat. Túlzottan be csicskította őket, alárendeltebb szerepbe rakta őket és túl gyávította őket. Nem tudom jobban megfogalmazni.
"Nem kéne megerőszakolni senkit, és akkor nincs mitől tartanod."
A dolog ezen részével szerintem kb. szinte minden férfi is egyet ért, ahogy azzal is, hogy pozíció hatalommal visszaélve sem kényszerítsenek senkit szexre.
#6: valószínűleg arra gondol, hogy elég valakit megfenyegetni azzal hogy erőszaktevőnek állítják be a médiában, és a népharag automatikusan a vélt áldozat mellé áll, ellehetetlenítve az állítólagos elkövetőt, mert megtörik a karrierje.
Mikor valakinek több évtized után jut eszébe bedobni egy erőszakolás vagy intim közeledését tényét annak reményében, hogy hallgatási pénzt csikarhat ki hírességekből.
Az utóbbi években volt pár ilyen: Marilyn Manson, Till Lindemann, Aziz Ansari, Justin Bieber, Nick Carter, stb.
mee mee kis birka :D az me too... a sok IQ koldus sose tudja megjegyezni.
mi lett amúgy annak a következménye? mert az ég világon senkit sem tartóztattak le, nem is ment tönkre miatta senki karrierje. szerintem max csak annyi volt az egész értelme hogy a férfiak fél évtizeddel később is pcsognak azon, hogy huu már meg se simogathatják a kolléganőjük hátát anélkül hogy rájuk ne lenne hívva a rendőrség, és anélkül hogy nemi erőszaktevőnek lennének kikiáltva.
ez nem kiherélés volt, hanem a férfi nem végleges bukása sztem. eljátssza minden nyomorék hogy veszélyben van a nők hazugságaitól, miközben semmi sem történt sehol. eljátszották azt is, hogy a nők biztosan egytől egyig hazudnak, mikozben dehogy is. (nem mintha innen bárkit is érdekelnének a bűnügyi statisztikák)
az viszont gáz, hogy minél jobban belelovalljátok magatokat ezekbe a képzelt sérelmekbe, annál nagyobb valós sérelmeket okoztok a nőknek.
ti paranoid skizofrén módjára féltek olyan dolgoktól amik úgysem történnek meg veletek, szóval megpróbáljátok hazugnak beállítani és megalázni a nőket, nehogy véletlenül is a bántalmazásukról merjenek beszélni. de ezzel persze nem magatokat mentitek (hiszen ti sosem voltatok a hamis vád veszélyében) hanem az erőszaktevő férfiaknak segítetek, hiszen igy senki sem fog hinni az áldozatuknak, ők meg megússzák, csináljanak bármit is.
szenny az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!