Miért feltétlen elvárás a nőknél, hogy a férfi tudjon nagyon-nagyon szépen és helyesen írni?
Hát én meg tépem a hajam, amikor valaki leírja a muszájt ly-vel...
Intelligens embert keresek magamnak, nem egy bunkót. 🥲
Szerintem alapvető dolog, hogy legalább az anyanyelvünkön tudjunk helyesen és igényesen írni (meg beszélni). Arról nem is beszélve, ha online felületen történik ez. Félreütések bármikor megtörténhetnek, és bele is férnek általában, de ilyen "balyom" (tegnap, vagy tegnapelőtt jött velem szembe egy másik kategóriában) szintű dolgok már nem éppen.
Ha pedig valakinek csakis az online világ a mozgástere, nagyon kellemetlen, engem taszít is amúgy, ha valaki nagyon nem tud írni. Egy időben, míg a FB profilom nem volt annyira privát, mint most, sok srác rám írt, de olyan borzasztó írásképpel, helyesírással, hogy csak töröltem a beszélgetést. Igénytelen, visszatetsző az ilyen.
Gondolom ékezeteket tutira nem írtak. :D
Az a fiataloknak nagyon nem megy online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!