Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért feltétlen elvárás a...

Miért feltétlen elvárás a nőknél, hogy a férfi tudjon nagyon-nagyon szépen és helyesen írni?

Figyelt kérdés
Egyik haverom nagyon jó arc, jó ember. Helyesen és szépen írni nem tud, soha nem szeretett olvasni, írni leginkább csak a nevét szokta, amikor alá kell írni valamit pl. gyógyszertárban vagy a futárnak. Nem érdekli különösebben. De nem hülye ember amúgy, viszont az írás tényleg nem megy neki. Próbálkozik neten a csajoknál szexpartnert találni, ők meg rendre offolják. Az egyik közös női barátunk italozás során a képébe vágta, hogy ne csodálkozzon, ő sem állna szóba vele, ha olyan okádékul ír, ahogy általában messengeren szokott.
ápr. 25. 14:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én meg tépem a hajam, amikor valaki leírja a muszájt ly-vel...

Intelligens embert keresek magamnak, nem egy bunkót. 🥲

ápr. 25. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvető dolog, hogy legalább az anyanyelvünkön tudjunk helyesen és igényesen írni (meg beszélni). Arról nem is beszélve, ha online felületen történik ez. Félreütések bármikor megtörténhetnek, és bele is férnek általában, de ilyen "balyom" (tegnap, vagy tegnapelőtt jött velem szembe egy másik kategóriában) szintű dolgok már nem éppen.

Ha pedig valakinek csakis az online világ a mozgástere, nagyon kellemetlen, engem taszít is amúgy, ha valaki nagyon nem tud írni. Egy időben, míg a FB profilom nem volt annyira privát, mint most, sok srác rám írt, de olyan borzasztó írásképpel, helyesírással, hogy csak töröltem a beszélgetést. Igénytelen, visszatetsző az ilyen.

ápr. 29. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Gondolom ékezeteket tutira nem írtak. :D

Az a fiataloknak nagyon nem megy online.

máj. 1. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Szexpartner keresés - ebből az a tanulság, kérdező, még egy alkalmi numera sem jön össze annak, aki nem tud helyesen írni...hosszú távú kapcsolatról nem is beszélve.
máj. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!