Voltatok szemtanúi nevetségesen gyerekes és túltolt hisztinek egy felnőtt embertől?
Mi volt a probléma?
Hogyan lett kezelve?
Olyanra értem például, amikor valaki üvölt, káromkodik, követelőzik, stb.
Boltokban, sajnos, egyre gyakrabban vagyok szemtanúja balhés vásárlók által kreált helyzeteknek.
Legutóbb egy idős néni vett valamilyen kencét az egyik DM-ben, de nem látta, nem tudta, hogy valahogy rossz ár felé tettek be, tévesen, két darab terméket, amiből az egyiket tervezte megvenni. Mögöttük ott sorakoztak a ténylegesen oda tartozó cuccok. A kasszánál derült ki, hogy pár százzal drágábban kellett volna fizetnie érte. Erre kikelt magából, csapkolódott és olyanokat kiabált, hogy "mindig a vevőnek van igaza", "itt pocsék emberek dolgoznak", "az van, amit ő mond, mert neki dolgoznak". És hasonlók.
Végül egy röpke 5-10 perc után kézbe kapta a különbözetet. Én meg ott álltam követlenül mögötte a sorban. Bár egy idő után inkább arrébb mentem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!