Akiknek jó autójuk van velük többet beszélgetnek, munkahelyen felnéznek rájuk és suliba is menők a gyerekeik, vagy csak én tapasztalom ezt?
Szögezzük le, full csóró családból vagyok, egy autónk volt az is egy szétesett Ford volt, de 15 éven keresztül mindig indult. Na és a lényeg. Iskolába azon osztálytársak voltak a jó arcok, a menök akik szüleinek új vagy valami drága autójuk volt, ők vitték a tanárnőt, hozzánk be se ült pedig nem volt retkes, takarítva volt a kocsi ( szombati progi volt nálunk ). Nézték mindig a kocsikat a srácok s még a lányok is, engem volt, hogy kinevettek, akkor mindig bőgtem utána mert szerettem azt a kocsit ( sora fintora én törtem össze).
Most munkahelyem van, itt a menő gyerek a BMW-vel című eposz, a mezögazdász bácsi a Ford Raptorral a sport autókat szerető kapuzárásos családapa a Audi TT-vel minden megvan. Ők a menők, főnök őket segítí, mindig van egy jó személyeskedős beszólás, kis poén, de velük kell nevetni.
Vannak akik ilyen tömegautóval, Renault, Toyota márkával járnak, ők tök átlagosak ugye.. ott vannak, elvannak. Utána meg vannak a én fajták, régi átlag tucat autó Swift, kapom az íveket "elindul még, nem rohadt még el" volt aki mondta, "telóm többet ér". Nekem nem lehet poénkodnom, az komolyan van véve, nincs megtartva pl. parkolóhely, tudjuk, hogy xy a nagy menő hova parkol, na ha oda teszed a kocsid szólva lesz, de ha véletlen nem szokásos helyére parkol hanem oda ahova Te akkor az nem baj, nekik lehet.
Tehát én azt vettem észre, hogy az autó egyfajta személyiséget ad, vagy rosszul látom és be akarom magyarázni magnak?
Mi lenne ha nyernék a lottón és egy mondjuk ... ML Mercivel mennék dolgozni, akkor én is jó arc lennék?
Nagyjából 350-370 fő közül mozog a munkahelyem létszáma. Több éve nekem van a legmenőbb autóm (na jó egy időben volt egy 350Z is valakinek), egyáltalán nem néznek jobban fel rám emiatt, vagy beszélgetnek többet. A szakmaiság dönt, meg a személyes interakciók.
Aki attól hiszi csak magát valakinek, hogy pörgeti a slusszkucsot azt csak azok tartják valamire akik közé nem akar keveredni az ember, mint az a bizonyos korpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!