Annyira rühellem a gyerekek 90%át! Mi a francért nem
képesek nevelni őket?
Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok már tőlük, tegnap mikor mentem dolgozni, akkor is az egész utat végig visította az egyik,este hazafelé úgy szintén. A felső szomszéd is most hozta át a k.cs.g unokáját ,és zeng az egész panel tőle,ugrál meg sikitozik. Nagyon kezd betelni nálam a pohár, mi fog történni olyankor,hogyha én mindegyik idióta kölyökre rászólok ezentúl vagy a szüleit kiosztom? N
Egy részről megértelek, egy részről nem. Nyilván a szülőnek kell megnevelnie, megtanìtani viselkedni, köszönni, csöndbenmaradni. De ha a szülők nem nevelik meg, és az internet neveli meg, hisztizik, követelőzik stb akkor abszolút megértelek. És egyetértek.
A másik, hogy egy kisgyerek folyton sír, mert elesik, mert nem engednek meg neki valamit, vagy bármi baja van. Addig ezt sajna el kell viselni. Tudom, nagyon idegesítő amikor a gyerek végigüvölti az egész utat, de sajnos előfordul. :(
2024. ápr. 20. 10:37
12/23 anonim válasza:
Én se értem miért kell sikoltozva játszani. Idegesítő. Alig van gyerek manapság, aki csendben elvan. Lehet szülőt nem zavarja mert addigis legalább tudja, h merre van a gyerek, de mást igen. Üveg megreped sokszor a hangjuktól.
2024. ápr. 20. 11:43
13/23 anonim válasza:
Szerintetek, komolyan kérdezem, mennyire normális, hogy egy 8 hónapos pici este fél 10-kor is még fent van? Sőt, mi sokszor halljuk (ők a felső szomszéd), hogy valamelyik szülő a laminált padlón este ilyenkor pattogtatja a gyereknek a labdát? Szóltam már nekik finoman, és a csaj az arcomba hazudott. A finomság az egészben, hogy még kutyájuk is van, amivel úgyszintén nem foglalkoznak. (Panel 4. emeletén laknak, mi alattuk.)
Sajnos én is azt vettem észre, hogy ma már luxus gyereket nevelni. Ritka a normális szülő, aki tényleg neveli a gyerekét.
Nem a gyerek a hibás, hanem a szülő.
2024. ápr. 20. 11:45
14/23 anonim válasza:
#13: ebből a szempontból nincs olyan, hogy normális. Hidd el, a legtöbb szülő is azt szeretné, ha este már aludna a gyerek, de vannak olyan átmeneti időszakok is, amikor a gyerek idegileg zavartabb, nehezen tartható a rutin. Én is ébredtem fel már fel éjjel arra, hogy a feleségem mesét olvas a gyereknek, mert egyszerűen már nem tudott mit kitalálni arra, hogy nem alszik.
2024. ápr. 20. 12:28
15/23 anonim válasza:
Átmeneti időszak február eleje óta?
Figyelj, a pár nem foglalkozott a gyerek megszületése előtt a kutyával se, esténként a kutya rodeózott, vasgolyóval játszott, éjszakánként a golyó koppanására ébredtem, ezért is szólni kellett nekik 3-szor. A kutyának annyi a mozgása, hogy leviszik pár percre pisilni és ennyi. Nem csoda, hogy aztán a lakásban rója a km-eket. Szerinted, akkor mennyit foglalkozhatnak a gyerekkel, a gyerek igényével? Semmit. A gyerek este fél 10-kor keservesen sír.
Lusta mind a két szülő, elhízottak is.
2024. ápr. 20. 13:01
16/23 anonim válasza:
Én fülhallgatóval járok mindenhova,igy nem hallom senkinek az idegesito hülyeségeit. Van gyerekem,de rohadtul beállítottam a sarokba ha rossz volt, érdekes módon hatásos volt. Nagy kertünk van,de mégis a játszótérre járunk labdázni is, mert senkit nem akarunk zavarni. A kutyánk el van zárva estére és amúgy sem ugat. Én rosszul vagyok a zajongó emberektől és állatoktól is. Tényleg nem értem,miért nem lehet normálisan létezni. Úgyhogy megértelek.
2024. ápr. 20. 14:30
17/23 anonim válasza:
A mai "szülőket" sem tanították meg a normális viselkedésre, így nincs jó szülői mintájuk, amit a saját pulyájuk felé tudnának felhasználni.
A '90-es évek egyik átka ez, ami tovagyűröződik.
2024. ápr. 20. 14:59
18/23 anonim válasza:
Miert ne szolhatnal ra? Amikor az allatkertben dolgoztam, nekem is le kellett orditanom par gyereket a latogatok kozul... mivel az ilyeneknek altalaban a szuleik leszarom tipusuak, igy ok fel se vettek. XD
2024. ápr. 20. 16:00
19/23 anonim válasza:
Óvoda mellett lakom, családi házas övezetben. Soha nem zavart. Soha. Hogy volt olyan szomszédom, aki reggeltől estig bömböltetett HIT-gyülis Sándor marhaságait vagy parlamenti közvetítést, az nagyon. Gyerekek soha. És máshol sem.
2024. ápr. 20. 16:20
20/23 anonim válasza:
Orulok h nem csak en szoktam a parlamemti kozvetitest bomboltetni. 😆😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!