Mennyire szokott ez gyakori lenni a gyerekeknél?
https://www.youtube.com/watch?v=x6jTKBwOEEE
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Mennyire szokott ez gyakori lenni a gyerekeknél, hogy elkezdenek játszani valami idióta horror játékot, hívogatják maguk ellen a sorsot, húzogatják az oroszlán bajszát... aztán csodálkoznak, ha beüt a természetfeletti?
Nem néztem meg a videót, de mi kamaszként játszottunk olyanokat, hogy szelkemidézés, kampókéz hívása, stb. Akkoriban olyan 11-13 évesek lehettünk.
Kíváncsiságból tettük, hogy mi fog történni.
Volt már haláleset is az ongyilkossági játékokbol pl kék bálna. Es sok ilyen terjeng.
En is lattam ahogy fajzfilmekbe bevágnak olyat hogy ugorj a vonat elé es mutatják hogy kiszáll a lélek aztán megy tovább a rajzfilm.
Mit húzogatnak? 😅 Nem értem, nincs mit húzogatni, ez az oroszlán már megdöglött.
Szórakoznak, aztán kész, ki nem csinált ilyet gyerek vagy kiskamasz korában?
"Szórakoznak, aztán kész"
Amikor meg megtörténik a baj, akkor bezzeg megy a sírdogálás, a boci szemekkel nézés, meg segítség kunyerálása a felnőttektől... akik ilyenkor foghatják a fejüket, hogy már megint, ilyeneket nevelnek, a gyerekek hideg elmélyénél kevesebb horrorisztikusabb dolog van...
Vagy ami mégjobb, amikor nem is ilyednek meg azon, amit csinálnak, sőt... annyira hidegvérűek. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!