CURAM DUO 400 mg/57 mg/5 ml-böl mennyit szokott fel irni a doki 3 éves gyerekeknek?
beszéljen a gyermekorvossal vagy a gyógyszerésszel, mielőtt elkezdené gyermekének adni a Curam Duo por belsőleges szuszpenzióhoz készítményt.
Egyes esetekben az orvos megvizsgálhatja a gyermeke fertőzését okozó baktérium típusát. Az eredménytől függően lehet, hogy gyermeke egy eltérő erősségű Curam készítményt vagy egy másik gyógyszert fog kapni.
Vagyis, ha a gyerek beteg, akkor vigyük orvoshoz. Lehet nem is kell antibiotikum, vagy másfajta. Hasunkra csapva ne kezeljünk már egy beteget, főleg ne egy 3 évest!
nekünk is 5 ml-t irt fel de az én lányom még nincs 15 kg.visszavittem a dokihoz és azt mondta hogy adjak neki akkor 3 ml-t. nem értem a háziorvosunkat, nem is gyerek orvos. azt csinálja hogy mindegy mi a baja akkor is ezt irja fel.
elsö válaszolonak: képzeld nem vagyok hülye! magam sem kezelem csak ugy hasra ütés szerüen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!