Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok esti mesét olvasni...

Szoktatok esti mesét olvasni a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Melyiket szereti?Mikor fekteted le aludni?Mennyi idős?

Az én lányom annyira nem kedveli a meséket.Inkább énekelni meg mondókázni akar.

2013. febr. 24. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 2,5 éves kora óta igényli a mesét. Anélkül nincs elalvás. Mikor mit kér,nincs kedvenc. Most 4 éves, fél9 körül megyünk aludni.
2013. febr. 24. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Anna, Peti, Gergőt szereti. Hol akarja, hol nem. 2 éves 8 hónapos a kislányom, 9-fél 10 körül alszik el.
2013. febr. 24. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, de nem minden este, mert van, amikor a kisfiam nem szeretné, otthagy:)

Bogyó és Babócát, Pöttöm ikreket, rövidebb állatos meséket.4 éves.

2013. febr. 24. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb. 15 hónapos kora óta van esti mese. Minden este kéri, igényli. Most 2 éves. Anna, Peti, Gergő, vagy Bogyó és Babóca, Lillebi, hasonlók.
2013. febr. 24. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

4 éves lánykám minden este igényli, már meghallgatja a hosszabb meséket is. 20 hónapos öccse most kezd odajönni hozzánk, de csak 1-2 percig marad.

Kedvencek a verses jellegű mesék, mint pl a didergő király.

2013. febr. 24. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Esti mese olvasás nélkül nincs alvás! Kisfiam "követeli", hogy olvassak, mert nagyon szereti hallgatni. Nagyon ritka az, amikor kimarad, fél évbe max. 2x, ha nem tudok olvasni neki.Előtte szépen elpakol mindent a helyére, rendet csinál, bekuckolja magát az ágyba, és vár engem a könyvvel. :) Neki az Anna Peti Gergő a kedvenc, már vagy 500x elolvastam, és nem unja meg, ellentétben én igen, de szívesen olvasom, ha azt kéri. Néha váltunk, hogy ne mindig ugyanaz legyen. Akkor Mesék az állatokról c. mesekönyv, vagy Magyar Népmesék, Két tucat mese, stb... Este 8 órakor már meseolvasás, és legkésőbb 9-re már alszik is. Kisfiam 4 éves.
2013. febr. 24. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen fiaim a mai napig szeretik ha este lefekvés elött olvasok nekik pedig 9 éves az egyik és 10,5másik,kiskoruktol olvasok nekik esti mesét ,amit szeretnének.
2013. febr. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!