Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miskolc csak szerintem csúszik...

Miskolc csak szerintem csúszik egyre lejjebb?

Figyelt kérdés

Miskolciként azt veszem észre, hogy a város egyre lejjebb adott, főleg ami a közbiztonságot illeti. Egyre kevesebb a jó környék, ami korábban jó volt most már az is kevésbé mondható jónak, vagy egyáltalán nem.

Kicsit olyan érzésem van, mintha az egész város le lenne lakva, pedig gyönyörű környezetben fekszik, dehát mit ér a szépsége, ha cserébe romlik az egész.

Munka terén se valami fényes a helyzet és olyan 10 éve vettem észre, hogy valami nagyon nem oké a városban, de főleg az utóbbi 5-6 évben meg még inkább romlott.

Csak én látom így, vagy más miskolci esetleg átutazó ugyanezt veszi észre? Nem tudom más városokban mi a helyzet, de azt tudom, hogy Miskolc nem ilyen volt.

ápr. 18. 15:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért látott szebb napokat a város.
máj. 8. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:

"Munka terén se valami fényes a helyzet és olyan 10 éve vettem észre, hogy valami nagyon nem oké a városban, de főleg az utóbbi 5-6 évben meg még inkább romlott"

Ne haragudj, de ez végképp hülyeség...

Ugyan mivel volt jobb 2014 (azt írtad akkor vetted észre) előtt munkanélküliség terén a város? Elárulom, rosszabb volt.

Pl: Itt egy link erről:

[link]

máj. 10. 11:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!