Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Léteznek e az incelek?

Léteznek e az incelek?

Figyelt kérdés

Annyi minden különböző tulajdonságra rá van aggatva ha valaki incel, hogy ha csak innen hallaná az ember ezt, meg nem tudná mondani, mi az.

Ami még érdekesebb, hogy megkerestem a jelentését, és kb. mindenre rá van mondva hogy incel, csak arra nem, amit valójában jelent.

Innentől jogos a kérdés: Léteznek e az incelek?

2024. ápr. 14. 14:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem, te pont, hogy semmivel nem támasztasz alá semmit csak azt hiszed. Tudod mi számít annak, a 26-os válasza. De mivel úgysem lehet tégedet meggyőzni ezért hagyom inkább és további szép álmokat kívánok neked!
2024. ápr. 14. 20:43
 32/38 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Idézem a hozzászólásaitokból az incel tartalmat. Nem kellesz egy nőnek sem, mi?
2024. ápr. 14. 20:48
 33/38 anonim ***** válasza:

26 vagyok és igazam lett. :D Fáj az igazság, látom. ;)

Szokjátok! :D

2024. ápr. 14. 20:57
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon meg van itt ennek a szónak a jelentése kavarva, mert itt sokan a szexnek a hiányára húzzák rá az egészet, ami egy k*rvával orvosolható. Az incel lét többről szól mint a szexnek a hiánya. A "cölibátus" szó nőtlenséget jelent, így az önkéntelen cölibátus (ebből a fogalomból keletkezett az incel szó) azt jelenti, hogy valakinek nem pusztán azért nincs nője, mert éppen nem akar, hanem mert senki nem akad. Ennek az állapotnak tartósan fenn kell állnia ahhoz, hogy valakit incelnek nevezhessünk (mondjuk több éven át). Chadnek én meg azokat nevezném, akik nem incelek (hasonlóan ahogy vannak autisták és neurotipikusak). Hogy ez-az állapot miért áll fent valakinél az nem számít, az incelek lehetnek rondák, de lehet más oka is ennek.
2024. ápr. 16. 17:49
 35/38 A kérdező kommentje:
Chad?
2024. ápr. 17. 17:12
 36/38 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, ennyi baromságot egy napra...
2024. ápr. 18. 08:16
 37/38 anonim ***** válasza:

"Chad?"

Nem így mondják?

2024. ápr. 19. 00:43
 38/38 A kérdező kommentje:
De mi az?
2024. ápr. 19. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!