Ott igen, de pl. a gyakorin olvasottak alapján nem.
ápr. 14. 14:11
5/38 anonim válasza:
Mindenki incel aki szeretne barátnőt de pl a külseje vagy az egzisztencia hiánya miatt arra nincs lehetősége.
ápr. 14. 14:23
6/38 anonim válasza:
Miért, mit olvastál a gyakorin és hol?
ápr. 14. 14:30
7/38 anonim válasza:
Az incel azt jelenti, amire rámondják. Tehát nincs olyan, hogy a gyakorin rosszul lenne használva ez a kifejezés.
ápr. 14. 14:31
8/38 anonim válasza:
Most itt megkérdezem a "szakértőket", hogy az vagyok-e.
23 éves vagyok, nem volt nőm, szűz vagyok. A magam hiábája miatt is tartok ott ahol, de nem adom fel és dolgozok magamon. Nem okolom a nőket, nem vagyok nőgyűlölő de tisztában vagyok azzal, hogy mind szexben mind párkapcsolatban könnyebb nekik partnert találni.
Nem bíztatok senkit sem a gyűlöletre, nem sajnáltatom magam hanem igyekszem pozitív maradni.
ápr. 14. 14:57
9/38 anonim válasza:
#8 szerintem nem vagy incel
ápr. 14. 15:01
10/38 anonim válasza:
#8 Én sem gondolom hogy incel lennél. Bőven elég, ha az itt gyűlölködő, nárcisztikus, önző, férfigyűlölő feminácik gondolják ezt női fortélyból és rafinériából. Az meg van itt bőven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!