Léteznek e az incelek?
Annyi minden különböző tulajdonságra rá van aggatva ha valaki incel, hogy ha csak innen hallaná az ember ezt, meg nem tudná mondani, mi az.
Ami még érdekesebb, hogy megkerestem a jelentését, és kb. mindenre rá van mondva hogy incel, csak arra nem, amit valójában jelent.
Innentől jogos a kérdés: Léteznek e az incelek?
"Nem okolom a nőket, nem vagyok nőgyűlölő de tisztában vagyok azzal, hogy mind szexben mind párkapcsolatban könnyebb nekik partnert találni."
Ez is tipikus incel duma.
"Nem bíztatok senkit sem a gyűlöletre, nem sajnáltatom magam hanem igyekszem pozitív maradni."
Hiába mosdatod magad incel.
Az egész ettől bűzlik.
Pl. lett már incel az is, aki panaszkodott, hogy megcsalta a nője, pedig még a történetet és az okát sem írta le. De az incelezés meg lett előlegezve.
Vagy sorozatosan lesznek incelek azok is, akik valamiben nem értenek egyet nővel, és még csak nem is párkapcsolati témában, de még csak nem is abban, hogy miért szingli és miért nem talál párt.
Volt itt már incel az is, aki valakinek a kedvenc női hírességét szidta, a paréj stílusa miatt.
Akkor volt már az is incel, aki arra volt kíváncsi, hogy van e lakástámogatás egyedülállóknak, miközben a kérdező neme ki sem derült.
De szimplán csak azért is, mert valaki random témában vitába szállt nővel.
De a kedvencem, amikor már itt incelbűnözésről beszéltek és már már hangot adtak azon óhajuknak, hogy kriminalizálják ezt a fogalmat.
#4: tanulj meg különbséget tenni aközött, amikor egy szót semlegesen használják, illetve amikor az öntudatot fejezi ki valaki vele, és aközött, amikor szitokszóként használják.
Meg fogsz vilagosodni.
Nagyon egy elbaxott világot élünk ahol mindenkire aki nem sikeres vagy egyéb baja van a másik nemnél az automatikusan incel.
De jó oké, akkor játszunk így. Én kijelentem a 11 esre, hogy férfi gyűlölő, nem tudom, hogy mi a neme, de elhatároztam, hogy ő az. Mindenki aki a férfiakra rossz szót mer szólni az férfi gyűlölő.
#15: nem hatásról szólt a kérdésed, hanem szemantikáról. Tehát irreleváns, amit boncolgatsz.
De cáfolj meg, ha nem.
#16: "Mindenki aki a férfiakra rossz szót mer szólni az férfi gyűlölő."
Te is incel vagy.
"Nagyon egy elbaxott világot élünk ahol mindenkire aki nem sikeres vagy egyéb baja van a másik nemnél az automatikusan incel."
Azért nem mindenki mondja rájuk hogy incel. Pl. aki nem válogathat, az nem fogja incelezni azokat, aki nem sikeres, vagy kicsit mer baja lenni a másik nemmel. Nem meri. Örül ha talál valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!