Ez a "lefagyás" mitől lehet náluk?
Amikor a szüleimnek arról beszélek, hogy mi lesz azután, mikor ők már meghaltak, akkor lefagynak és egy kukkot sem tudnak szólni.
Szoktam nekik mondani, hogy ti már ne vegyetek tartóstejet! Na ez csak vicc volt.
De olyat szoktam mondani nekik, hogy olyan használt gépeket ne hozzanak már többet a házhoz, amit úgysem fognak használni soha a büdös életben és ha meghalnak, csak nekünk lesz egy felesleges nyűg belőle a nyakunkon.
Pl: hibás gallyaprító, aggregátor, csempevágó, meg ilyenek.
Olyanok, mint akiket teljesen hidegen hagy a jövő. Mondjuk sok ilyen emberrel találkoztam már. Főleg anyámnak nincsenek jövőbelátó víziói, apám egy fokkal másabb, de ő is le tud fagyni, ha olyan kérdést kap a távoli jövőt illetően.
Végig dolgoztad az életet, van még hátra pár éved, és azt kéne tervezgetni, mi lesz, miután meghalsz, meg nem vehetsz meg egy ku*** csempevágót használtan? Hát nehogymár...
Örülj, hogy még élnek. A ku*** csempevágót meg majd elviteted, vagy eladod, hagyjad már őket ilyenekkel. Ők sose tettek érted semmilyen erőfeszítést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!