Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ciki,hogy nagydarab kigyurt...

Az ciki,hogy nagydarab kigyurt létemre nagyon érzékeny vagyok lelkileg és kedves mindenkihez ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagykepű mint sok nagydarab kigyurt és hamar elsírom magam dolgokon. Meg senkit nem bántok meg soha. Égőnek tartom ,hogy ilyen vagyok. Van más is aki ilyen nagydarab létére ?
ma 16:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Észrevettem,hogy a legtöbb nő nem ilyen stilusra bukik. Inkább a nagyképű nagydumásokra.
ma 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
A nők nem szeretik a sírós nagy mackókat:)
ma 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
A bőgős embereket (férfiakat is és nőket is egyaránt) kerülöm, ha lehet. Néha lehet sírni, kell is, de aki a legkisebb dolgoktól is érzelmileg labilis lesz, az sosem jó.
ma 16:21
 4/6 Katona Dius ***** válasza:
100%

Férjem úgy néz ki, mint egy pszichopata tömeggyilkos XD Belül meg egy nagy plüssmackó. Keress olyat, aki elfogad, akinek így tetszel.

Szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt én jókat szoktam derülni, milyen fejet vágnak az emberek, ha először meglátják :D

Mondjuk kevésbé vicces, mikor olyanok, akik nem simerik, csak látták egyszer-egyszer kérdezgetnek, hogy nem szokott e bántani, vagy mennyire nyom el ez a fickó. És hiába mondom, hogy nem, nem szokott, mert hamarabb törné el a saját kezét, vagy nem, nem nyom el, mert én sem vagyok egy törékeny virágszál, aki nem tud kiállni magáért, akkor olyan furán néznek.

Mikor már nagyon unom, akkor közlöm, hogy évekig kungfuztam, évek óta karatézok, szóval ha nagyon meg kéne védenem magam, akkor meg tudnám. Bár férjem szokott azzal viccelődni, hogy majd ha verekedésbe keveredünk, akkor megvédhetem őt is :D

ma 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
🎵A mellizmon túl, senki se' tudja, de mélyen benn egy érző szív lapul.🎵
ma 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában a nagydarab kigyúrt emberek érzékenyek, ezért is gyúrják ki magukat ennyire, hogy ezzel is elfedjék sérülékenységüket. A nagy testtel védőfalat alakítanak ki maguknak.

A mértéken van még mindig a hangsúly. Nagyon nem mindegy, hogy mennyire vagy érzékeny.

ma 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!