Mit illik tudni megcsinálni egy férfinak?
8- varrni zoknit. Hajtogatni. Kozmetikázni nem kéne megtanuljunk ? Ne vigyük már túlzásba, habár igaz ti azt szeretnétek, hogy a férjeitek egész nap szopják az ujjaikat, mint a dedosok. És változzanak konyhatunderre. Álmodik a nyomor. Majd ha hegeszteni fogsz, falat rakni, és kicseréled a bringa kerekét. Úgy veszem észre , hogy a mai világban egyáltalán nem kell tisztelni azt, aki előttünk áll sajnos.
Mosogatni és főzni tudok magamra, habár a többség sajnos nem. Ha nem takarítok, akkor is az az én dolgom. Nekem nem annyira fontos az, hogy Üveghegy legyen az ablak, mert nem fog betörni egy kis kosztol. De ha mégis betörik, nem a férfiak kezdenek rinyálni azon, hogy juj most mi lesz. De ha már itt tartunk, jó lenne, ha alapjáraton is kevesebbet rinyálnatok a semmin.
Az ápoltság egy férfinél is fontos, így van. Sajnos a legtöbb nem ilyen. A sörös partikat én például kiiktatnam. Ez a nők számára is megalázó. Meg aki után takarít a feleség, az tartsa is meg a rendet. Igazad van abban, hogy egy kapcsolat a közös együttműködésen alapul. Nem kell tudnia és csinálnia egyik félnek mindent ebben esetben a háztartásban. Ebben egyetértek, így van, a munka megosztása fontos. Még annyit, hogy fizikailag gyengébbek vagytok, el kell fogadni és a segítséget is, ha erőszak ér. Szerencsére ez egyre ritkább. De megtörténhet. Ezért nem vagytok kevesebbek. Így akarta a természet, egyéb dolgokban a nők jobbak. Például a belső értékek. Azok pedig fontosabbak, mint a külsőségek.
53#
Hogy egy nő falat rakni, hegeszteni? na ne szórakozz olyan nőről én még nem hallottam
57#
Manapság a nők nem nagyon dolgoznak, a legtöbb otthon ül és semmit nem csinál :)
Nem tudom miért zavar hogy mindenkinek válaszolok tudtommal nincs válasz szám korlátozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!