Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől mérgező egy ember?

Mitől mérgező egy ember?

Figyelt kérdés

ápr. 10. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mellette boldogtalan leszel megcsúnyulsz sikertelen leszel balfék leszel leépulsz.

Önbecsülést és téged is csak rombol.

Ellenben ő meg valahogy melletted ki van pendülve, ad magára, ragyog.

Tipik energiavámpírok.

ápr. 10. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
De van amikor az ember muszájból néz ki úgy mellette mintha boldog lenne és valamiben sikeres, mert ha nem így néz ki tudja hogy a mérgező eltaposná.
ápr. 10. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki abban él hogy allandoan a másik ki akarná dobni seveledsenélküledezés megy, az nem épp virágozni fog hanem csak kapálózik (mielőtt megfullad).hanem tönkremegy.
ápr. 10. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy árt másoknak, szánt szándékkal, hogy közben saját magát ez jó érzéssel tölti el, saját magát fényezi közben.

Lehet szó energiavámpírról, aki képes perceken belül mentálisan teljesen lefárasztani, mondjuk, az állandó mártírkodásával, panaszkodásával. Vagy épp úgy szól le téged, hogy közben magát fényezi, téged becsmérel.

De olyan is lehet, aki kiforgatja a szavaid, hogy ő jöjjön ki jól mindenből, benned meg bűntudatot, rossz érzéseket keltsen.

Akinek társaságában rosszul érezed magad, akár már akkor stressz és gyomorgörcs jelenik meg, amikor arra gondolsz, hogy lassan egy légtérben leszel vele.

Olyan is lehet, aki szerint minden és mindenki rossz, szär, ő ellenben maga a tökély, és ezt előszeretettel hangoztatja is.

ápr. 11. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi energiavámpír nem az akit csak úgy ignorálni lehet és attól megszűnik a hatása. A igazi energiavámpír az olyan hogy éppen nem csak a társaságában érzed rosszul magad, hanem úgy unblock rosszul érzed magad a hatására, amiket rád erőltet, amiket bemagyaráz neked, attól hogy lenéz, hogy pl rád süti az energiavámpír jelzőt, és minden hasonlókat, ő meg hazamegy és röhög a markába. Az ilyenek hatásától csak hosszú no contact után lehet szabadulni, vagy akkor se, az ilyenek minél több emberen élősködnek, ignorálják őket, lenézik őket, és ebből virulnak.
ápr. 11. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Durvább esetben: Szándékosan árt neked, mószerol más embereknél, és közben röhög a markába. Nagynéném volt ilyen velem, mondjuk rá is baxtam a telefont, és az életben többet nem beszéltem vele.

Enyhébb esetben nekem pl. mérgező az is, aki kéretlenül osztja az észt, adja a tanácsokat (ha kérdezem, akkor persze más). Ilyen pl. egy anyám korú kolléganőm, engem ő is fáraszt, agyilag és lelkileg leszívva érzem magam, ha beszéltem vele.

ápr. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!