Ha a gyerekedet meghívják egy játszóházban tartott szülinapi bulira akkor te mint szülő elkezdessz ott megenni ezt azt?
40 és kit érdekel? Én az én gyerekemért vagyok felelős és igen mérges lennék ha egy gyökér miatt nem jutna a pizzából neki, amit jelzem kifizettem mikor vettük az ajándékot.
Az hogy más gyerekének nincs kenyere se, legyen az ő anyja felelőssége
41es, de apa megenné, mert te lennél a gyerek és nem tudnál rászólni mert csatt egy pofon, és rendelni se, mert nincs pénzed. Én azt a esetet próbáltam a mikromnyi agyadba juttatni. Ennyi erővel itt is, ha apuka pizzát akart, miért nem vett magának?
50 igen mert béluska apukája (aki nem volt meghívva) bezabált 8at...
Igen sok hozzád hasonló suttyó akik a gyerekük elől is elennék az utolsó falatot.
52 azért durva hogy az ilyen parasztok ellhetnek gyereket. De kívánom, a te gyereked elől mindig zabálja meg valaki az össze ételt majd te pótolod.
És ezek után nem csodálkozom hogy tahók a mostani gyerekek volt kitől tanulni
#54: Nem nekem címezted a szép írásod, de hogy lehet így megnyilvánulni?
"parasztok", "ellhetnek".
És te vagy a nagy ősanya, aki vergődik pár szelet pizzán. Rólad is lehetne beszélni, hogy nőként, anyaként hogy viselkedsz egy anonim oldalon. Vagy ezt tanítod a gyekeidnek is? Valóban nem csoda, hogy tahók a mostani gyerekek. A hozzád hasonló szülőkkel nem is várható, hogy normálisak legyenek.
Ráadásul azt sem tudod, hogy akik ide válaszoltak, azok egyáltalán nők vagy férfiak, van-e gyerekük. Hogy lehet olyat írni, hogy ellhetnek...
Komoly.
#52: Hagyd szerintem. Ezek az emberek egy chips darabért megölnék egymást egy kanál vízben. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!