Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a gyerekedet meghívják egy...

Ha a gyerekedet meghívják egy játszóházban tartott szülinapi bulira akkor te mint szülő elkezdessz ott megenni ezt azt?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy ilyen születésnapon amire a gyerekek lettek meghívva, a szülők csak hozták-vitték a gyerekeket, de volt 1-2 aki ott maradt végig. Nos az egyik apuka a gyerekeknek szánt pizzából 4-5 szeletet megevett, ivott egy csomó üdítőt és végig nassolgatott. Más az, ha a végén megkínálnak, hogy ne kelljen hazavinni a maradékot. Nekem ez elég kretén dolognak tűnt.
ápr. 6. 19:52
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

37 Nos, apa nem enné meg a pizzát, mert SZÓLNÉK NEKI, hogy a gyereknek ígértem és minimum a felét hagyja meg. De ha nem veszem észre és megeszi, akkor rendelünk egy újat. De tudom, sokaknál nem divat a problémamegoldás, mert sokkal jobb visítozva fetrengeni, hogy JAJ DE ROSSZ NEKEM. :D

Továbbra sem válaszol senki arra, hogy a szervezők miért a sarokból nézték, ahogy apuka zabálja a pizzát.

ápr. 7. 20:03
 42/56 anonim ***** válasza:
Szerintem itt senkinek nem telik kenyérre, azért örültek volna, ha a buliban bepizzázik a gyerek és este nem kell neki vacsorát adni😂
ápr. 7. 20:05
 43/56 anonim ***** válasza:
#41 mert csak itt,arc nélkül mernek emberkedni,amúgy meg gyáva az összes :D :D
ápr. 7. 20:05
 44/56 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen hájas tapló parasztok leütik azt, aki közéjük meg a kaja közé áll.
ápr. 7. 20:07
 45/56 A kérdező kommentje:

Nem én voltam a szervező. Itt többen a kérdést se értik, meg a szituációt se. Ez csak egy kérdés volt de jól összevesztetek rajta, ahogy szoktatok.

Tehát sokak szerint normális az, ha nem vendégként ott ragadsz egy buliban mert potyaleső vagy és gátlástalanul zabálsz.

ápr. 7. 20:24
 46/56 anonim ***** válasza:
44%

Mondjuk pont ezért démonok a mai gyerekek. Ha a szülő maga is neveletlen gyerekként viselkedik, akkor mégis milyen viselkedési mintát tud átadni nekik?

Persze oké apuci nagyon nagyon laza ahogy kérdés nélkül bezabál egy másik ember házában abból a kajából ami nem neki lett odatéve, de azon viszont már mindenki agyvérzést kap, amikor a pulya képtelen viselkedni pl egy étteremben, mert a szülő nem tanította meg neki, hogy figyelemmel kell lenni más emberekre is. ¯\_(ツ)_/¯

ápr. 7. 20:31
 47/56 anonim ***** válasza:
31%

Senki nem veszett össze rajta.

Akkor meg ha nem te vagy a szervező, mit pattogsz rajta továbbra is? :D Ott kellett volna a helyszínen ez a viselkedés tőled. Egyre szánalmasabb vagy amúgy. :D 4 szelet pizzán vergődni...

ápr. 7. 20:45
 48/56 anonim ***** válasza:
0%
47 Nyilván azért pattog, mert éhesen ment haza az egyetlen kis szeme fénye, és ezt nem tűrheti.
ápr. 7. 20:49
 49/56 A kérdező kommentje:

Ez egy oldal ahol lehet kérdezni nem?

47-es. Ha nem tetszik a kérdés , ne válaszolj.

ápr. 7. 20:50
 50/56 anonim ***** válasza:
31%

#48: Ja. Pistike nem tudott öt szeletet enni, csak hármat.

Kérdező oda válaszolok, ahova akarok. :D Mások is egy véleményen vannak velem, szóval kár a vergődésedért.

ápr. 7. 20:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!