Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a gyerekedet meghívják egy...

Ha a gyerekedet meghívják egy játszóházban tartott szülinapi bulira akkor te mint szülő elkezdessz ott megenni ezt azt?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy ilyen születésnapon amire a gyerekek lettek meghívva, a szülők csak hozták-vitték a gyerekeket, de volt 1-2 aki ott maradt végig. Nos az egyik apuka a gyerekeknek szánt pizzából 4-5 szeletet megevett, ivott egy csomó üdítőt és végig nassolgatott. Más az, ha a végén megkínálnak, hogy ne kelljen hazavinni a maradékot. Nekem ez elég kretén dolognak tűnt.
ápr. 6. 19:52
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
22%
Ja értem, aki nem gyerek hanem felnőtt az már kB haljon éhen, csak mert felnőtt? Barom
ápr. 7. 18:55
 32/56 anonim ***** válasza:
51%
31es, azt a felnőttet nem hívták meg csak odaült a potya kajára, elette a gyerekek elől. És hogy is írtátok a gyereknél? majd eszik otthon... apuci is kibírta volna ha van benne egy szikrányi jólneveltség, ami láthatóan hiányzik. Miért véditek, ti is ilyen tahó potyalesők vagytok akik eleszik a saját gyerekük elől az ételt?
ápr. 7. 19:06
 33/56 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudnak meghatni a gyerekek. Mint írták előttem, nem fognak éhen halni :D
ápr. 7. 19:08
 34/56 anonim ***** válasza:
5%

Ha sírva jönne haza emiatt a gyerekem, akkor megmondanám neki, hogy rendeljünk akkor egy pizzát, legyen az a vacsi, nem pattognék és pláne nem arra nevelném, hogy neki minden jár, mert gyerek.

Ha a partyn emiatt nem jutott neki pizza, azt szar szervezésnek könyvelném el, mert szerintem alap, hogy többel számolunk mint amennyi elvileg kell, maximum visznek haza a maradékból, de ha négy szelet pizzán múlt a dolog, akkor gondolom valami budget buli volt, és továbbra sem értem, miért nem helyben szóltak a szervezők apukának akinek gondolom fogalma sem volt semmiről, csak anya elküldte, hogy vigye el erre a címre a gyereket, azt se tudta, mi van, milyen buli, le is szarta, csak gondolta ha már ott van legalább pizzázik, és mivel senki nem szólt rá, hogy ezt ne lehetne, ezért nyugodtan evett.

ápr. 7. 19:11
 35/56 anonim ***** válasza:
36%
Éppen ezaz, nem jár minden csak neki, mert ő gyerek...
ápr. 7. 19:12
 36/56 anonim ***** válasza:
48%

34es, valóban az otthon rendelt pizza mennyivel jobb annál, mint az, amit egy suttyó miatt nem ehetett meg a barátaival a bulin.

Igen te arra tanítod, hogy mivel gyerek, kuss a neve vele bármit megtehetnek, bezzeg a naagy felnőttnek minden jár.

ápr. 7. 19:15
 37/56 anonim ***** válasza:
30%
3as, akkor fordítsuk le a te önző személyedre: Egész nap azt a pizzát várod, amit anyukád megígért hogy rendel neked, mivel te nem tudsz, és amúgy is ritkán kaphatsz, hazaérsz, erre közlik ja bocs, apád megette az egészet, itt egy vajas kenyér örülj hogy apu milyen jól lakott, neked meg majd lesz pizza jövőre.
ápr. 7. 19:17
 38/56 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nincs gyerekem, de én megvettem az ilyen torkos embereket. A pasikra meg pláne jellemző, hogy mindent megzabálnak mások elől. Hányadék.
ápr. 7. 19:49
 39/56 anonim ***** válasza:
59%
#34: Én is azt várom kíváncsian továbbra is, hogy a kérdező miért nem szólt rá az apukára ha annyira felháborította a dolog. :D De úgysem fogunk rá választ kapni, mert csak a szokásos gyakoris vergődést láthatjuk.
ápr. 7. 19:57
 40/56 anonim ***** válasza:
38%
Vannak nagyobb bajok az életben,mint az,hogy nem jutott pizza :D Máshol kenyérre nem telik....
ápr. 7. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!