Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a gyerekedet meghívják egy...

Ha a gyerekedet meghívják egy játszóházban tartott szülinapi bulira akkor te mint szülő elkezdessz ott megenni ezt azt?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy ilyen születésnapon amire a gyerekek lettek meghívva, a szülők csak hozták-vitték a gyerekeket, de volt 1-2 aki ott maradt végig. Nos az egyik apuka a gyerekeknek szánt pizzából 4-5 szeletet megevett, ivott egy csomó üdítőt és végig nassolgatott. Más az, ha a végén megkínálnak, hogy ne kelljen hazavinni a maradékot. Nekem ez elég kretén dolognak tűnt.
2024. ápr. 6. 19:52
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
48%
Kibélelném a zsebeimet nejlonnal aztán azokba is pakolnék kaját.A lábszáramra meg sztómazsákot kötnék és az üdítőt abba tölteném.
2024. ápr. 6. 20:39
 12/56 anonim ***** válasza:
19%
#12: Ezek a válaszok.. Nevetek. :DD
2024. ápr. 6. 20:59
 13/56 anonim ***** válasza:
14%
Jól tette. Nem minden a kölyköknek jár.
2024. ápr. 6. 21:01
 14/56 anonim ***** válasza:
8%

Nem igazán értem, ha már egyszer ott van, akkor miért ne ehet meg ihat. Deciliterre ki lett számolva az üdítő, hogy annyi pont elég lesz X gyereknek, ha mindenki 5 decit iszik meg? A gyerekek se ihattak többet, ha lement a két pohár? :D Mert a pizza még oké, hogy azt úgy rendelték, hogy két szelet / gyerek, de az innivalót nem lehet előre kiszámolni.

De nekem az is eléggé kreténnek hangzik, hogy a fazon ott zabálja a pizzát, ti meg nem mentek oda, hogy bocsi, de a gyerekeknek lett kiszámolva, hanem nézitek a sarokból.

2024. ápr. 7. 00:16
 15/56 anonim ***** válasza:
58%
14es, ha őt is meghívták a bulira ehet nyugodtan. ha csak kísérő, akkor proli dolog.
2024. ápr. 7. 05:31
 16/56 anonim ***** válasza:
Szerintem ha segít közben a gyerekekre figyelni, fegyelmezni, nem csak zabálni meg tespedni maradt ott, akkor jár neki.
2024. ápr. 7. 11:47
 17/56 anonim ***** válasza:
10%
16os, igen, ha belefizetett akkor jár. De nehogy már megzabáljon 4-5 szelet pizzát, mikor az két gyerekre van számolva? Te mit szólnál, ha egy ilyen apuka miatt nem jutna elég a tiédnek?
2024. ápr. 7. 11:49
 18/56 anonim ***** válasza:
59%

17: Szerintem attól is függ, miben segít. Nem csak az anyagi segítség a segítség.

Ha csak beült zabálni, akkor paraszt.

2024. ápr. 7. 11:57
 19/56 anonim ***** válasza:
24%
18as, oké értem, tehát akkor nem gond, ha a te meghívott gyerekednek nem jut pizza, mert a Béluska nem meghívott apukája megette az ő és még két gyerek részét. Világos.
2024. ápr. 7. 11:59
 20/56 anonim ***** válasza:
19%

Ez arra jön le, hogy úgy vették-e a kaját, hogy a felnőttek is rendesen tudjanak enni belőle, vagy nem...

Ha nem jut minden felnőttnek minimum fél pizza, akkor igenis gáz ha valaki nekiáll ott megebédelni, hiszen akkor ki dönti el hogy pont ez az apuka lakomázza fel a kaját, miközben másoknak meg semmi sem jut?

Vagy ha nincs is elég kaja mindenkinek, akkor is legalább illik először megkérdezni a többi szülőt/házigazdát hogy nem baj-e ha eszel, mert mit tudom én, nem volt időd reggelizni. Nagy eséllyel úgyis az lenne a válasz hogy oh ne hülyéskedj, egyél nyugodtan, nehogy rosszul legyél. Fél perc alatt meg lenne oldva az egész. De az hogy csak úgy odaáll valaki a zsúrasztal mellé és felporszívózza a kaját míg mindenki más csak néz, hogy "wtf", az azért belátható, hogy ciki. Nem?

2024. ápr. 7. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!