Gondolom,olyan az érdeklődési körük aikkel éppel beszéltél.
De ez nem feltétlen általános jelenség.Pl. én is férfi vagyok, de egy fabatkát sem érdekelnek az autók.
2024. ápr. 6. 13:59
2/16 anonim válasza:
Én csak a többi férfivel szoktam sűrűn autókról beszélgetni, de nőkkel bármiről tudok.
2024. ápr. 6. 14:02
3/16 anonim válasza:
Férfi vagyok, mégsem nagyon érdekelnek az autók, legfeljebb csak annyira, amennyire a hétköznapi életben szükséges a használatuk miatt.
2024. ápr. 6. 14:08
4/16 anonim válasza:
Engem sem érdekelnek a kocsik, meg a baráti körömben sem szokott ez téma lenni soha. Szóval rossz közegben keresgélsz.
2024. ápr. 6. 14:10
5/16 Somló Volán Zrt. válasza:
Háát engem az Ikarus buszok jobban érdekelnek.
2024. ápr. 6. 14:15
6/16 anonim válasza:
Pont egy ilyen társaságba keveredtél és most szerinted minden férfi ilyen.Én is férfi vagyok,de sokminden más is érdekel,pl.lakberendezés,növények,kert,főzés,műszaki munkák,kirándulás,stb.
2024. ápr. 6. 14:17
7/16 anonim válasza:
Volttam már ilyen társaságban férfiként és megkérdezték milyen autóm van? Mondtam nincs is autóm na ez kiverte a biztosítékot náluk egyből milyen férfi az ilyen?
Pedig 50/f vagyok, nem akarták elhinni hogy lehet autó nélkül is élni na ilyen is van.
2024. ápr. 6. 14:24
8/16 Noren1989 válasza:
Engem is az Ikarus régi típusai meg a harckocsik, repülőgépek, főzés, varràs érdekel.
2024. ápr. 6. 14:25
9/16 anonim válasza:
A munkahelyemen a férfiak, fiúk filmekről beszélgetnek vagy épp a többi kollégát beszélik ki. Nem mindegyiket érdekli az autó téma.
2024. ápr. 6. 14:27
10/16 anonim válasza:
Ezek szerint te meg csak te dolgodról tudsz beszélgetni és másról nem. De azért a másik a hülye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!