Azok a lányok, akik szépek és népszerűek voltak általános és gimis korukban miért van durván kiélt fejük 25 éves korukra? A volt népszerű fiúk miért lesznek alkoholisták és hájasak?
Nem tudom észrevettétek-e, de mintha huszonéves kor közepe felé inkább azok kezdenek el jól kinézni, akik sohasem voltak a világ szépei, hanem inkább ügyeltek magukra és figyelnek az életmódra. A volt osztálytársaim közül a legszebb lányok tekintetében katasztrofális a helyzet.
Kiélt szolibarna bőr.
Volt akibe kb. az egész évfolyam szerelmes volt, most hatalmas lett a homloka a hajhullástól, sárga fog, igénytelenül öltözködik. Mondjuk ő pszichológushoz is jár, tehát nála valami más is félrement.
Van aki már most plasztikáztatja magát, teljesen eldeformálódott az arca.
A gimis népszerű fiúk között is siralmas a helyzet. Gusztustalan nagy háj, alkoholisták, rájuk sem lehet ismerni.
Azok akik viszont átlagosak voltak mind elkezdtek ragyogni. Akik figyelnek hogy mit esznek, isznak, tudatosak. Akiket kb. senki nem vett észre. Mintha megfordult volna a tendencia. Volt egy srác akit semmibe nem néztek, dagadt volt meg pattanásos, szemüveges, most lefogyott, kontaktlencsét hord, crossfittezik és hívták alsógatyamodellnek!!! Nem hittem el, amikor meghallottam.
Votlak aztán átlagos lánykák, ők megmaradtak kimértnek, de odafigyelnek az étkezésükre, nem kezdtek önpusztító életmódba, ezért kinézetre kilométereket vernek a gimis korban szebb lányokra.
Ez törvényszerű egyébként? Vagy karma? Én sokáig azt hittem, hogy aki szép és népszerű volt sulis korban ők felnőtt korban is azok lesznek, és fordítva, mintha előre determinálva lenne a sorsunk.
Nagyon kevés kivételt látok. Vannak, de rettenetesen kevés.
A kérdés nem provokáció, én tényleg ezt látom. De kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!