Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a lányok, akik szépek és...

Azok a lányok, akik szépek és népszerűek voltak általános és gimis korukban miért van durván kiélt fejük 25 éves korukra? A volt népszerű fiúk miért lesznek alkoholisták és hájasak?

Figyelt kérdés

Nem tudom észrevettétek-e, de mintha huszonéves kor közepe felé inkább azok kezdenek el jól kinézni, akik sohasem voltak a világ szépei, hanem inkább ügyeltek magukra és figyelnek az életmódra. A volt osztálytársaim közül a legszebb lányok tekintetében katasztrofális a helyzet.

Kiélt szolibarna bőr.

Volt akibe kb. az egész évfolyam szerelmes volt, most hatalmas lett a homloka a hajhullástól, sárga fog, igénytelenül öltözködik. Mondjuk ő pszichológushoz is jár, tehát nála valami más is félrement.

Van aki már most plasztikáztatja magát, teljesen eldeformálódott az arca.

A gimis népszerű fiúk között is siralmas a helyzet. Gusztustalan nagy háj, alkoholisták, rájuk sem lehet ismerni.

Azok akik viszont átlagosak voltak mind elkezdtek ragyogni. Akik figyelnek hogy mit esznek, isznak, tudatosak. Akiket kb. senki nem vett észre. Mintha megfordult volna a tendencia. Volt egy srác akit semmibe nem néztek, dagadt volt meg pattanásos, szemüveges, most lefogyott, kontaktlencsét hord, crossfittezik és hívták alsógatyamodellnek!!! Nem hittem el, amikor meghallottam.

Votlak aztán átlagos lánykák, ők megmaradtak kimértnek, de odafigyelnek az étkezésükre, nem kezdtek önpusztító életmódba, ezért kinézetre kilométereket vernek a gimis korban szebb lányokra.

Ez törvényszerű egyébként? Vagy karma? Én sokáig azt hittem, hogy aki szép és népszerű volt sulis korban ők felnőtt korban is azok lesznek, és fordítva, mintha előre determinálva lenne a sorsunk.

Nagyon kevés kivételt látok. Vannak, de rettenetesen kevés.

A kérdés nem provokáció, én tényleg ezt látom. De kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.

ápr. 5. 09:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom ki hogy van vele, de ha ilyen szörnyen buta és pökhendi elit gimisek vannak ebben az országban az nagyon szomorú a jövőre nézve.

Azt tudod ugye, hogy a kezdő jogászokat, ügyvédbojtárokat széthajtják, akár heti 100 órában kell dolgozniuk sokszor minimálbérért ugye? Kezdő rezidenst orvosoknak is teljesen széthatják a belüket, állandóan beosztják őket éjszakai ügyeletre. Innentől kezdve adott, hogy aki folyamatosan éjszakai ügyeletes, napi 3-4 órát alszik max., ők fognak leghamarabb kiégni kinézetileg. Gyakorlatilag pont olyan foglalkozásokat mondtál, akiknek pokol az élete. Rettentő felszínes és buta vagy. Nagyon szomorú elitgimisként.

ápr. 5. 10:39
 12/31 anonim ***** válasza:
60%
Valaki nagyon irigy :))
ápr. 5. 10:41
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok irigy, de képzeld apukám sürgősségi ügyeletes orvos, keresztapám ügyvéd, nagymamám fogorvos, unokatesóm építőmérnök. Pont olyan foglalkozások, ahol belelátok a dolgokba.
ápr. 5. 10:44
 14/31 A kérdező kommentje:
Jó lenne a kérdésre válaszolni! Akik a kérdésre válaszoltak nekik köszönöm!
ápr. 5. 10:52
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, de tényleg sok esetben így van. Szerintem azért, mert szarrá sminkelték, bulizták meg szolizták magukat :D Meg általában hamar szültek is, az meg hadd ne mondjam, hány évet öregít egy nőn, sajnos.

Nálam pont fordítva volt. Csúnyácska gimis voltam, a stréberek táborát erősítettem. Aztán úgy kikupáltam magam (szőkítés, hajvasalás, orrplasztika, kondi, szexisebb öltözködés meg ilyenek), hogy sorra nyomulnak rám olyan izmos, jóképű 18-20 éves srácok, akikről akkoriban álmodni sem mertem😄Pedig már 25 elmúltam, de most vagyok topformámban. Idén lesz osztálytalálkozónk, szerintem meg se fognak ismerni.

ápr. 5. 10:54
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Ez még mindig csak egy sztereotípia, amivel az egykori “lúzerek” vigasztalják magukat. Pont mint az, hogy aki kitűnő volt, az biztos sehol nem fogja megállni a helyét, mert csak magolni tud, bezzeg a közepes, netán kifejezetten rossz tanuló az milyen életrevaló.
ápr. 5. 11:04
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
16, a sztereotípia azért az, ami, mert működik, alapszik valamin.
ápr. 5. 11:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Két ált.iskolai lány osztálytársam lett lepukkant drogfüggő.Éjjel-nappal partiztak,szex és drogok.Fullos nő volt előtte mindkettő.
ápr. 5. 11:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hamarabb kezdenek el élni így lehet, hogy hamarabb kiégnek. Ennyike.
ápr. 5. 11:39
 20/31 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj, ha átmegy rajtad egy országnyi ember és aztán otthagynak két gyerekkel, úgy, hogy max érettségid van, mégis milyen fejed legyen?
ápr. 5. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!