Gyakran vagytok itt?
Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok magatokat függőnek?2024. ápr. 5. 00:03
12/12 anonim válasza:
Már nem annyira sokat vagyok itt, mint rég, pedig úgy tavaly év végéig simán GyK függőként tekintettem magamra, az előtt évekig amúgy. Most csak napi pár alkalommal fellépek ide, átolvasom ennek a kategóriának a kérdéseit, válaszolgatok párra, ami tetszik, és ennyi. Nem töltök itt összefüggő órákat, sőt, szerintem már darabokban sem jönne össze több, mint 1 óra. Ha mégis, akkor is csak kicsivel lenne több.
Kezd kiábrándítani, ami itt megy... túl sok a troll, a sorozatgyártott, mesterséges kérdés, meg az a "hangnem" sem tetszik, amit páran megengednek egymással szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!