Gyakran vagytok itt?
Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok magatokat függőnek?2024. ápr. 5. 00:03
1/12 Darius- válasza:
Ezen kívül, blog.hu, Index, Yandex és hetente néha a Face Book. Ennyi, mást nem nézek
3/12 anonim válasza:
Hat en is elegge befuggtem az oldalt en is sokszor segiteni probalok a valaszaimmal illetve a szeretnek a kerdeseimre valaszt kapni.De szivesen is olvasok itt valamilyen temaban ami erdekel.Kezd elmenni picit kedvem az oldaltol mert sok a troll kerdes es valasz,sertoket irnak,feleslegesen veszekednek.Es sokszor nem is kapok normalis valaszt a kerdeseimre csak butasagokat.
5/12 anonim válasza:
Sajnos függő vagyok: szinte minden nap, munka után itt vagyok.
6/12 anonim válasza:
Igen, pedig dolgozom, sportolok és gyakran főzök is.
8/12 Metionin válasza:
Igen, kb. minden üresjáratot itt töltök munkaidőben mert nem állhatok fel a gép elől hosszabb időre, hogy valami értelmesebbet csináljak.
9/12 anonim válasza:
Mit dógozol a gépen?
Webáruház,
diszpécser ?
10/12 Metionin válasza:
9. Logisztikai cuccokat felügyelek és sokszor várnom kell míg beérkezik egy engedély vagy ilyesmi ahhoz, hogy elindíthassam a cuccot. Főleg hét vége felé már nincs annyi meló, hogy eközben mást csináljak, dokumentumvideót nézni meg nem szeretek ha félbe kell hagyni pár percenként, így marad a gyakori :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!