Miért megy itt rá egyik ember a másikra,és gyanúsítja meg azzal,hogy értelmetlen kérdéseket ír ki,vagy hogy "több kiírt kérdés is hozzá tartozik?"
Mert egyesek ezért járnak fel. Családi problémák kategória tele van velük. Pedig régi kérdéseket hülyeség összehasonlítani, mert a több százezer kérdésből nyilván lesz azonos. És ha írt egy ugyanolyan korábban miert gond ? Az évek elmúltával sok minden változik, az emberek véleménye és a környezet is.
Miért követik egymás véleményét? Egyrészt ha több rászáll a kerdezore, akkor bátrak lesznek, rájönnek ott lehet szemelyeskedni, alazni. Általában lelki sérült bántalmazottak írnak ilyen kommenteket. De van aki azért utánozza azokat a kommenteket, amelyeket jónak ítélték, hogy az övé is legyen az. Ezért érdemes lepontozni azt, aki semmi újat nem ír.
Ahogy az első írja,nem példa nélküli dologról van szó.Én magam nem "megyek rá" ezekre a kérdésekre,de még nekem is feltűnik,ha 2 különböző kérdést ugyanaz az ember tesz fel,mert nem csak a megfogalmazása,a szóhasználata árulkodó,hanem időnként elmeséli kétszer ugyanazt a történetet,csak máshogy,és szerintem megfeledkezik róla. Aztán a válaszadóknál is láthatók hasonló mintázatok,azaz: sokszor ugyanazt feleli valaki x kérdésre,mint egy másik,hasonló kérdésre.
Egyébként engem nem zavar,tegyen mindenki úgy,ahogy jólesik.
Két rém egyszerű oka van, egyrészt, mert tényleg sok a troll, meg mentálisan sérült, aki kiírja ugyanazokat a kérdéseket újra.
Na meg vannak az idióták, akik a szabályok ismerete hiányában, és a kereső használata helyett kiírják ugyanazokat a kérdéseket, amiket már mások korábban.
Így a két agyhalott társaság már szemmellátható mennyiség, ami szemetszúr másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!