Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon bánt a traumák traumáim...

Nagyon bánt a traumák traumáim mellett az, hogy céltalanul értelmetlenül éltem(nem tudom mind a mai napig napjainkig sem azt hogy mit kezdjek magammal)világ életemben egy nagy nullaként éltem, élek ilyenkor szokta az ember eldobni az életét?!

Figyelt kérdés

Nagyon szánalmasan és szerencsétlenül éltem egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó életemben.Vannak napok amikor elbizonytalanodok és akkor olyankor még jobban meg akarnék halni!!!(nem vagyok határozott és magabiztos)

Ezt okozhatta a személyiség zavar autizmus spektrum zavar is!?

szociális fóbia adhd dysthimia és egyéb más kór szindróma!?

Annyira hisztis elégedetlen vagyok és félek az emberektől majd az utcától is!!!(hajléktalan fedélnélküli életmód)

2023. szept. 28. 21:02
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Komolyan tényleg kihasználták mindig is a gyerek közösségekben is, hogy egy gyenge célpont és szabadpréda vagyok az bántott, támadt szivatott alázott és szégyenített meg aki/akik csak akart-akartak.

Nem jó és egészséges ennyit kínlódni szenvedni vegetálni vergődni és stbk ebben gondolom egyetértenek én velem a tisztelt gyakori kérdések felhasználók is, hogy rossz ha az embereket a sorsára hagyják:-(:-s

2023. szept. 28. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez csak rajtad múlik,vagy elkzdesz keményen dolgozni az életedet vagy világ életében egy nyo.. leszel és végül eldobod az életed.

Jó itt jön az hogy krva nehéz változtatni meg bláblá,szerinted a problémáidat érdekli??Nemmm,tehát irány dolgozni magadon,mert így soha nem fog változni semmi a sz@ban fogsz megfuladni.

Lehet nyersen fogalmazok de ezt a helyzetet lehetetlen szépiteni

2023. szept. 28. 21:11
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem állapot az, hogy szinte mindennap ha nem minden héten fosok a gyomor bél idegtől a negatív gondolatokon trenkelem,zrikálom,őrlöm felzaklatom magamat!!!

És kihányom a kaját a zabálni valót az ételt gyomorsavvval együtt közösen!!!

2023. szept. 28. 21:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Évtizedek óta ez van én velem!!!
2023. szept. 28. 21:26
 5/13 A kérdező kommentje:
sértéseket akartam és szerettem volna írni.
2023. szept. 28. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Az idegeimet is
2023. szept. 28. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Milyen nemű?

Amúgy miért nem építkezel a bántásokból,mutasd meg hogy a kis szerencsétlen gyerekből mi is lett,utána csak nézni fognak és egy szót nem mernek majd kinyögni.

2023. szept. 28. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:

34 éves leszek a jövő hónapban októberben.

Férfi,fiú.

Nagyon furcsa fura különös különc szerzet voltam régen is és most is.

De végig kíséri kísérte az egész emberi életemet ez az egész.

Nagyon másmilyen emberke vagyok az a rossz nem is voltam/vagyok emberek közé való.

Én nem is tudom, hogy minek születtem ezért meg mi a frászkarika fészkes nyavajáért maradtam még életben!!!

2023. szept. 28. 22:04
 9/13 A kérdező kommentje:

Valamiért valami miatt az ideg gyengeségem lelki instabilitás okából nem bírtam és nem tudtam megedződni megkeményedni erősnek és izmosnak lenni tisztelt felhasználó

Nem vagyok egy stabil ember és személyiség.

Na ezt használják ki a gonosz rosszindulatú emberek.

2023. szept. 28. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Jó ez mind csak rajtad áll!

Ha ennyire nem tudod saját magadat rendbeteni,ami szomorú akkor menj el pszichológushoz,mert látom kár bármit is mondjak mert nem érdekel

2023. szept. 28. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!