Nagyon bánt a traumák traumáim mellett az, hogy céltalanul értelmetlenül éltem(nem tudom mind a mai napig napjainkig sem azt hogy mit kezdjek magammal)világ életemben egy nagy nullaként éltem, élek ilyenkor szokta az ember eldobni az életét?!
Figyelt kérdés
Nagyon szánalmasan és szerencsétlenül éltem egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó életemben.Vannak napok amikor elbizonytalanodok és akkor olyankor még jobban meg akarnék halni!!!(nem vagyok határozott és magabiztos)
Ezt okozhatta a személyiség zavar autizmus spektrum zavar is!?
szociális fóbia adhd dysthimia és egyéb más kór szindróma!?
Annyira hisztis elégedetlen vagyok és félek az emberektől majd az utcától is!!!(hajléktalan fedélnélküli életmód)
2023. szept. 28. 21:02
11/13 A kérdező kommentje:
Rengeteg sokat bőgtem sírtam zokogtam elejétől a végéig életemben.
Még most is ez a magány a remete életmód a homoszexualitás is tett arról,hogy én magamra maradtam meghát a zavaraim is még ott vannak.
2023. szept. 28. 22:08
12/13 anonim válasza:
Vannak ingyenesen hívható számok, ahol tudnak segíteni vagy szakembert ajánlani. Ne itt keresd a megoldást! Itt az emberek odamondogatnak egymásnak, ez nem lelki segély oldal ,hanem egy csevegős,vitatkozós oldal. A háziorvosod is tud segíteni.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam mindent de senki sem tud segíteni az az igazság!!!
2023. szept. 29. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!