Milyen rossz már nem az,hogy egy emberben egyre jobban erősödik az az érzés, hogy az élete semmit sem ér és nincs értelme az életének!?
Én bennem legalábbis ahogy idősödök és öregszek ez erősödik fel bennem ez a semmit nem érek semmire sem vagyok alkalmas egy valamire sem érzés,érzet ez, hogy minek éltem ilyen/olyan nagyon hosszú ideig!!!
Nem kívánom ezt a még élőknek az összes többi hús-vér emberi lénynek!!!:-(:-s
Erőltetem magamnak ezt az egyetlen egy hús-vér emberi halandó életemet az van de közben meg sohasem voltam rá alkalmas de azért kitolnám kitologatnám a határokat:'-(
Tíz húsz év múlva sem fogom magam sokkal jobban érezni de azért alig tudok megválni az életemtől!!!
1989-es vagyok
33 éves
De ritka peches szánalmas és szerencsétlen ember vagyok voltam mindig is világ életemben!!!
Görcsösen ragaszkodok az emberi életemhez közben sokkal jobban járnék ha kinyírnám megölném magamat!!!
Minek élni azért hogy mindenki én rajtam röhögjön!?
De tényleg csinálj akkor valamit, kezdj valamit magaddal. Tanulj ki egy új szakmát vagy valami mást, ami érdekel (nyelvet, táncot, főzési stílust vagy akármit), keress hobbit, költözz el, válts munkahelyet. Ha te 2 szalmaszálat sem teszel keresztbe, akkor tényleg később sem lesz jobb, mitől is lenne?
Ja, és több privát üzenetet ne küldj, légyszi. Kösz.
Ténylegesen semmit nem csinálsz. Évek óta írod ki ugyanezeket a kérdéseket, és ennyi idő alatt sem változtattál semmit az életmódodon vagy hozzáállásodon. Be vagy savanyodva ebbe a meghalni akarásba, és nem mozdulsz egyik irányba sem. Emberi kapcsolatokat nem alakítottál ki, valószínűleg ki sem mozdulsz otthonról, munkahelyed nincs, csak a heti 2-3 panaszkodó kérdés.
Ezen nem fognak tudni itt sem segíteni, mert senkire nem hallgatsz, vagy lerázod őket. Majd amikor rád jön megint a világfájdalom, megint kérdezel egyet.
Aki esetleg nem érti, a többi fiókja:
Jó majd akkor mostmár én is beállok a sorba jó lesz!?
Aztán lesz ami lesz teszek egy próbát és járjak szerencsével és meg ne bánjam utólag állok elébe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!