Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy igazán...

Más is érzi úgy, hogy igazán nincs semmi értelme az életének?

Figyelt kérdés

Most ezt nem úgy kell érteni, hogy egy depressziós, öngyilkos gondolatokkal küzdő valaki írja. Semmi ilyen gondom nincs, elvagyok végülis, csak sok értelmét nem is látom a dolgoknak.

Barátaim középiskola óta nincsenek, kapcsolatom se évek óta. Tudom, pesszimista hozzáállás, de ez utóbbihoz sok reményt nem is fűzök,mert 1 ember kivételével soha nem is viszonozta senki az érdeklődésem. Eljárok sok helyre egyedül, meg is lepődnek néha az emberek, hogy milyen helyekre elmegyek egymagam gond nélkül, de ez nem ugyanaz. Családhoz szintén nem állok közel, anyámmal meg egyenesen utáljuk egymást,rengeteget veszekszünk, ami alatt a legundorítóbb dolgokat vágja a fejemhez. Igazából 15 éves korom óta szeretnék, de még most sem tudok elköltözni, hiába dolgozom, főleg hogy a sulit is fizetnem kell, mert mellette tanulok. Talán ha elvégzem, akkor eltudok majd menni, de az meg simán több mint egy év.

Nem tudom, igazából valahogy azt érzem, hogy élek, de minek? Néha ha elmegyek egy jó koncertre vagy olvasok egy jó könyvet, akkor ideig óráig jobban érzem magam, de ez nem sokat ér. Másokat ha megkérdeznek, hogy miért szeret élni, van mit mondaniuk, család, barátok,szerelem, valami, de én meg igazából nem tudok semmit.

2021. júl. 16. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek élni.
2021. júl. 16. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én életemnek sincs sok értelme. Elmegyek reggel dolgozni, délután végzek, beugrom a boltba, ha kell, elvégzem az éppen aktuális házimunkát és alszom. Másnap indul elölről a verkli. Családom nincs, barátaim nincsenek, tengődöm egy albérletben, saját lakásra sosem fog összegyűlni az önerő, mert gyorsabban emelkednek az ingatlanok árai, mint ahogy én tudom növelni a megtakarításomat.

Úgyhogy élek én, csak nem nagyon tudom, miért. Azért dolgozom, hogy (a sárga csekkek befizetése után) tudjak enni és azért eszem, hogy tudjak dolgozni.

2021. júl. 16. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Keresni kell társat, hobbit, célokat kitűzni és máris lesz értelme az életnek
2021. júl. 16. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok, de minek.
2021. júl. 16. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:

2-es: Hát kb ugyanígy vagyok, csak ugye nekem még az albérlet se jött össze egyelőre.

Amúgy van célom, most pl. az iskola elvégzése, meg hobbim is (bár erre alig jut időm) de valahogy akkor se nagyon látom értelmét. Társat meg nem tudok keresni, ha egyszer aki nekem kell, nem akar engem.

2021. júl. 16. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
5 De nem csak egy ember létezik a Földön. Annyi de annyi nő/férfi van, hogy bőven lehet válogatni
2021. júl. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!