A nők mennyire és hogyan szokták egymást bántani?
Figyelt kérdés
Felnőtt férfi vagyok. Azt vettem észre, hogy férfiak között szorongok, menekülhetnékem van. Valószínűleg a gyerek és fiatalkori sérelmeim miatt, mikor beszoltak, kinevettek, megaláztak. Nők között jól érzem magam. Ők nem bántottak, maximum ghostingoltak. Ugyanakkor ha nő lennék, biztos ők is piszkálnának. Érdekelne a különbség a női és a férfi bulling között.2024. ápr. 2. 21:20
21/22 anonim válasza:
20 Nem kell ahhoz neked szemet vetned rá. Az ilyeneknek elég az ha elejt egy egyszavas megjegyzést a doki mikor hallják ők is, pl: "hmm, csinos". Kész ennyi, ki is utáltak már csak idő kérdése.
22/22 anonim válasza:
#14 egy olyan nőnek aki szép sokkal nehezebb az élete. Mindenhonnan kiutálják ahogy előttem írták. Nagyon nehéz bárhova is elhelyezkedni, egy párkapcsolatban megmaradni, mert a férfiak trófeaként kezelnek. Folyamatosan megvetnek, elkönyvelnek valamilyennek, hogy "biztos ez is olyan". Ne haragudj de elég sz*r ezzel együtt élni, főleg amikor minden nap az arcodba nyomják és már unod. Nem beszélve ha van valami magánéleti (vagy bármilyen) problémád.
Minden férfinak más tetszik, ezt már számtalanszor láthattuk. Valakinek pont az az igénye, hogy egyszerűbb öltözködése, smink nélküli arca legyen, másnak pedig az ellentéte. Mindenkinek más az ideálja. Neked sem tetszik mindenki és te sem tetszel mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!