A nők mennyire és hogyan szokták egymást bántani?
Nekem férfiként más a tapasztalatom.
Egy frusztrált női munkatársat borzasztó nehéz elviselni. A férfiak között is vannak érdekesek, na de a nők..
Most van egy eléggé túlsúlyos mérnök kolléganőm. Nüansznyi dolgokba köt bele, pozitívan még senkiről sem hallottam beszélni, különösen kritikus a fiatal jó alakú nőkkel :D
10.
Nem kell öregnek sem lenni.
Mindegy mennyi idősek ezek, a jobb nőket mindegyik gyűlöli.
14:
nem értem, mi a problémád, nincs itt semmiféle ellentmondás. egy szép nőnek összességében jóval könnyebb az élete, viszont megvan az a hátránya, hogy sok nő utálni fogja.
14.
Én sem értem mi a vicces ebben.
Gyenge kinézetű nő vagy? :D
A szép emberek, nemtől, kortól függetlenül előnyökkel indulnak.
Ennyi.
Plusz még az ápoltság, öltözék, beszéd, ezek mind első benyomásra elhelyeznek a hierarchiában, mindenkit!
15
Hát szerintem a szép nőknek összességében pont, hogy nem könnyebb az élete épp emiatt, mert rengeteg nő kifúrja őket a munkahelyükről. Számtalan példát láttam erre, családomban is, ismerősöknél is, az én eddigi munkahelyeimen is. Elég szívás állandóan új helyet keresni emiatt, és ez az önéletrajzot is jól elcsúfítja, ami az újabb és újabb elhelyezkedési kísérleteket is rontja, mert kb. csepp a tengerben ahol nincs a kollektívában legalább egy ilyen mindenre képes végletekig frusztrált agresszor nő, aki addig ügyködik, amíg elüldözi a nála jóval szebbet.
A férfiaknak meg a nem szép nők is megfelelnek, ha nem is feltétlenül a "top" kategóriának, hanem az átlagosabbaknak, nagy részüknek elég ha a nők ápoltak és nem kórosan elhízottak, és a természetük is elfogadható, nem kiállhatatlan hárpiák. Tehát ezek a nők se maradnak egyedül, ha nem akarnak, ha ennyit teljesítenek.
"egy szép nőnek összességében jóval könnyebb az élete, viszont megvan az a hátránya, hogy sok nő utálni fogja."
Pontosan erről van szó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!