Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők mennyire és hogyan...

A nők mennyire és hogyan szokták egymást bántani?

Figyelt kérdés
Felnőtt férfi vagyok. Azt vettem észre, hogy férfiak között szorongok, menekülhetnékem van. Valószínűleg a gyerek és fiatalkori sérelmeim miatt, mikor beszoltak, kinevettek, megaláztak. Nők között jól érzem magam. Ők nem bántottak, maximum ghostingoltak. Ugyanakkor ha nő lennék, biztos ők is piszkálnának. Érdekelne a különbség a női és a férfi bulling között.

#férfi #nő #bántás #Piszkálni
2024. ápr. 2. 21:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Nekem férfiként más a tapasztalatom.

Egy frusztrált női munkatársat borzasztó nehéz elviselni. A férfiak között is vannak érdekesek, na de a nők..

Most van egy eléggé túlsúlyos mérnök kolléganőm. Nüansznyi dolgokba köt bele, pozitívan még senkiről sem hallottam beszélni, különösen kritikus a fiatal jó alakú nőkkel :D

2024. ápr. 3. 06:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

10.

Nem kell öregnek sem lenni.

Mindegy mennyi idősek ezek, a jobb nőket mindegyik gyűlöli.

2024. ápr. 3. 08:31
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem a kortól vagy a végzettségtől függ. Az idősebb és végzett jobb nőket is gyűlölik simán végzetlen fiatal DE nem kapós nők (közül sokan), meg úgy mindenkit aki konkurencia lehet. Ugyanúgy a kedvesebb helyesebb de nem annyira macsó férfiakat meg kiutálják a rossz arcú macsók.
2024. ápr. 3. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Kicsit vicces, hogy itt milyen nagy az egyetértés, hogy a szép nőkkel milyen aljasak tudnak lenni az emberek, de amikor arról ír valaki, hogy szépnek lenni nem feltétlenül előnyös, akkor meg elküldik az anyjába a kérdezőt/hozzászólót, mert márpedig a szép nőknek mennyi privilégiuma van...
2024. ápr. 3. 12:34
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

14:

nem értem, mi a problémád, nincs itt semmiféle ellentmondás. egy szép nőnek összességében jóval könnyebb az élete, viszont megvan az a hátránya, hogy sok nő utálni fogja.

2024. ápr. 3. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

14.

Én sem értem mi a vicces ebben.

Gyenge kinézetű nő vagy? :D

A szép emberek, nemtől, kortól függetlenül előnyökkel indulnak.

Ennyi.

Plusz még az ápoltság, öltözék, beszéd, ezek mind első benyomásra elhelyeznek a hierarchiában, mindenkit!

2024. ápr. 3. 13:41
 17/22 anonim ***** válasza:
96%

15

Hát szerintem a szép nőknek összességében pont, hogy nem könnyebb az élete épp emiatt, mert rengeteg nő kifúrja őket a munkahelyükről. Számtalan példát láttam erre, családomban is, ismerősöknél is, az én eddigi munkahelyeimen is. Elég szívás állandóan új helyet keresni emiatt, és ez az önéletrajzot is jól elcsúfítja, ami az újabb és újabb elhelyezkedési kísérleteket is rontja, mert kb. csepp a tengerben ahol nincs a kollektívában legalább egy ilyen mindenre képes végletekig frusztrált agresszor nő, aki addig ügyködik, amíg elüldözi a nála jóval szebbet.

A férfiaknak meg a nem szép nők is megfelelnek, ha nem is feltétlenül a "top" kategóriának, hanem az átlagosabbaknak, nagy részüknek elég ha a nők ápoltak és nem kórosan elhízottak, és a természetük is elfogadható, nem kiállhatatlan hárpiák. Tehát ezek a nők se maradnak egyedül, ha nem akarnak, ha ennyit teljesítenek.

2024. ápr. 3. 15:51
 18/22 anonim ***** válasza:

"egy szép nőnek összességében jóval könnyebb az élete, viszont megvan az a hátránya, hogy sok nő utálni fogja."

Pontosan erről van szó!

2024. ápr. 3. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
17 bingó! Tökéletesen leírtad az igazat, ha ezt én tettem volna, engem 0-ra pontoztak volna le, de jól tetted, hogy megírtad!!!
2024. ápr. 4. 01:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is aláírom nőként, hogy nem kell ahhoz öregnek lenni,de még kövérnek sem, hogy gyüllölködjenek. Nekem is volt egy kolléganőm. 3 évvel volt idősebb, mindketten elmúltunk 30 évesek. Van két gyereke.A párja lelépett. Velem az volt a baja, hogy karcsúbb vagyok, nem nézték ki belőlem a 25-t sem stb. Volt egy orvos, akibe ez a p.na bele van zúgva. Konkrétan attól félt, hogy majd esetleg szemet vett rám vagy én rá. Eszembe sem jutott ilyesmi, mert kollégákkal nem kezdek, a mai 80%-ban beképzelt, magukat felsőbbrendűnek tartó orvosokkal meg pláne nem. Imádtam azt a munkát, de ő és a nálam 6 évvel fiatalabb dagadt kolléganőm ill még az egyik öregedő konkrétan kiutáltak, de főleg ez, mert nagy nyaligátor és főorvos kedvenckéje. Pedig mindenkivel rendes voltam. Csak az volt a bűnöm, h azt hitte jobb életem van nála. Pedig nem igaz és nem is titkoltam. Az anyámmal és a két macskámmal éltem, párom meg régóta nem volt, egy fájdalmas szakításon voltam túl. Szóval igen. Sok nő mocskos undorító.
2024. ápr. 4. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!