A nők mennyire és hogyan szokták egymást bántani?
Én meg a nők között nem érzem jól magam. :D
Irigyek, kicsinyesek, frusztráltak, elnyomottak, de a pofájuk a többi nővel szemben hatalmas.
Megfojtanának egy kanál vízben, mert szebb, jobb testű, tanultabb, többet kereső, rendes férjjel élő, jobban öltözött, jobb helyen nyaraló (a lista végtelen) vagy.
Tudom, tudom a férfiak is undorítóak, de a nők is, hidd el.
Szerintem 90% pszichopata. :D
Annyi, hogy a nők nem fognak veled rivalizálni.
De nézni sem fognak semmibe, ha nincs lóvéd, társadalmi pozicíód, méteres kékeresed, (a lista itt is végtelen). :D
szia! én vagyok a te női változatod!
engem is bántottak gyerekként, leginkább lányok. úgy gondolom, hogy ez nem igazán nemtől függ, hanem attól, hogy kinek mennyire rossz a személyisége, hogyan van megnevelve. viszont amit én látok és tapasztalok az az, hogy sajnos a nőknél gyakrabban előfordul ez. sokkal gonoszabbak tudnak lenni felnőttként is EGYMÁSSAL a nők, mint a férfiak a férfi társaikkal. irigyek, negatívak, féltékenyek, bántóak és nem támogatják másikat.
Ahogy az előttem válaszolók úgy én is szintúgy nőként a nők között érzem magam kényelmetlenül.
Megfojtanának egy kanál vízben mert fiatalabb, vékonyabb, jobbkedvűbb stb, stb. (végtelen a lista) vagy náluk.
Persze néha be tud találni egy-egy beszólás, de megtanultam kezelni a helyzetet (nem veszem fel a hülyeségüket, ill. ahogy észreveszem, hogy valamelyik nőci “kikezd” velem igyekszem minél rövidebbre zárni az interakciót)
Egyébként szerintem akár férfiakról akár nőkről van szó ilyen esetekben mindíg a belső bizonytalanságaikat vetítik rád, ezért nem is szabad személyes sértésnek venni az ilyesmit. Ez nem rólad szól, nem veled van bajuk hanem saját magukkal. (pl. jól beszólok a vékony, fiatal kiscsajnak mert rajtam van 20+ kg meg elmúltam 50)
Szoktam nézegetni,hogy a lerobbant idősödő nők hogyan néznek egy szebb,fiatalabb nőre utcán,járműveken. Ha pillantással ölni lehetne,akkor nem sok fiatal nő maradna életben.
Olyan szintű az irigység és frusztráció az idősebb nőkben,hogy valami félelmetes.
De munkahelyen is egymást fúrják,olyanok mint a mosolygó kígyó...
Anyám mindig azt mondta, férfiakkal szeretett dolgozni,sokkal korrektebbek voltak.Neki is egy mosolygós aljas főnöknője tett nagyon keresztbe,de úgy,hogy munkahelyet kellett váltania.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!