A nők miért hazudnak amikor hazudnak és miért tagadnak amikor tagadnak?
Olyan is volt, hogy megismerkedtem egy lànnyal nekem hazudott, tagadott àllandòan. Utána talált olyat akinek a szülei mindent alá tettek és neki nem hazudott.
A nők sokkal elnézőbbek, ha van pénz.
Ismerek olyan lányt akinek már 8 éve is borzalmas volt a kapcsolata a pasijával, de még is szült neki gyereket mert a srácnak volt, van lakása..
Olyat is ismerek aki hazudott nekem, az előző pasijának is meg a következőnek is.
10 évvel fiatalabb nálam. Többször is mondta, hogy milyen öreg vagyok.. És lás csodát kibek szült aztán gyereket? Egy 15 évvel idősebbnek akinek már volt háza..
Ilyenkor már nem számít, hogy idősebb..
És igen az anyám még arra is képes, hogy amit 1 perccel ezelőtt mondott 5 ember előtt azt letagadja..
És mikor már 5-en mondják neki, hogy de ezt mondtad 1 perce akkor azt hazudja, hogy jòl van, de nem azt akartam mondani..
Egyetértek veled kérdező.
Ezek sok esetben tények.
Csak azt nem veszed észre hogy a pasik is önzők.
Mondom ezt pasiként.
Ha belegondolsz,nekünk is a legjobb testű nő kell,olyan aki jól bánik a gyerekekkel és feminin.
Te sem jönnél össze mindjuk egy túlsúlyos 45-éves nénivel.
Nálam már próbálkozott hasonló és byilván vissza utasítottam.Ez alapján ő is mondhatná minden joggal hogy önző vagyok és hogy a pasiknak a külső a meghatározóbb.
És igaza is lenne.
Valójában hidd el,mi sem vagyunk különbek,csak te ezt nem látod,nem tapasztalod mert csajokra buksz és az ő oldalukat látod :D
Ha a csajok nagyrésze önző ahogy írtad,akkor mi,pasik is azok vagyunk csak másképpen.
Szóval szerintem mi is hibásak vagyunk,nem lehet mindent a csajokra tolni.
De mint mondtam,az érveiddel egyet tudok érteni mert én is ugyanezeket tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!