A nők miért hazudnak amikor hazudnak és miért tagadnak amikor tagadnak?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 2. 15:51
11/33 anonim válasza:
És a férfiak nem hazudnak? Ugyanolyan okból hazudik többnyire mindkét nem, az okok maximum személyenként lehetnek eltérőek, nem nemként. Ha nem a nők elleni hisztimisztiről szólna a kérdés, akkor azt kérdezted volna, az emberek miért hazudnak. :)
12/33 anonim válasza:
"miért van az, hogy nagyon sok nő még ezt a kérdést vagy feltételezést sem bírja elviselni ha van alapja, ha nincs. Ilyenkor mi zajlik le a nők fejében?"
Ha azt kérdeznéd, miért hazudnak az emberek és miben, lehetne erről beszélgetni. De nyilván bántottak (vagy úgy hiszed), és sértettségből tetted fel a kérdést.
13/33 anonim válasza:
Azért hazudnak,hogy aztán letagadhassák.Azt meg szeretik elmismásolni,hogy 2x2 néha öt.
14/33 anonim válasza:
Jót sose várj egyiktől se, rosszat annál inkább! Sajnos tapasztaltam! Minden nőbe bele van kódolva az aljasság!
15/33 anonim válasza:
Inkább vagyok aljas, mint gyilkos vagy pedofil.
17/33 A kérdező kommentje:
11# annyira tipikus, hogy egyből azzal jössz, hogy na ès a férfiak...
Nem ez volt a kérdés.
A kérdés még mindig az, hogy a nők miért és mi a motivációjuk?
2024. ápr. 3. 08:19
18/33 anonim válasza:
Azért, mert nők többsége egész életében kislány marad (ez mondjuk pár női válaszon is látszik): félnek döntést hozni, felelősséget vállalni, sokszor kerülik a konfliktust, hisztisek stb.
A férfiak hamarabb konfrontálódnak, a nők inkább kibeszélnek, hazudoznak, mellébeszélnek.
19/33 anonim válasza:
Még annyi, hogy a nők összességében gyengébbek és nem annyira intelligensek, mint a férfiak, ezt muszáj vhogy kompenzálniuk.
20/33 anonim válasza:
Baromság a kérdés. Én pl sokkal több hazug férfival találkoztam, mint nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!