Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért hazudnak amikor...

A nők miért hazudnak amikor hazudnak és miért tagadnak amikor tagadnak?

Figyelt kérdés

#nők #tagadás #Hazdozás #Okozati összefüggés
2024. ápr. 2. 15:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
Például a megcsalás miatt,ami elég gyakori.Vagy egyszerűen nem ismerik be,ha valamit elrontottak,nem értenek hozzá,de azért belekontárkodtak.Aztán mikor gáz van,a felelősségvállalás,a megfelelő érvelés elől már kihátrálnak.
2024. ápr. 3. 16:54
 22/33 anonim ***** válasza:
45%

Én is megfigyeltem ezt egyetemen.

Persze pasik is hazudnak de nő neműeknél valahogy gyakrabban vettem észre.(Van rá érzésem ha valaki hazudik nekem,de most ezt nem részletezem)

Szerintem ahogy te is irtad, a vérükben van inkább.

Hogy megértsük a kérdést és a jelent,szerintem

érdemes vissza tekinteni a múltba.

30 ezer évvel ezelőtt,egy 30-40 fős csoportban

a nők voltak azok akik a tábortűznél voltak,főztek,ellátták egymást,segitették egymást amig a pasik vadásztak vagy háborúztak.

Ők folyamatosan érintkeztek a csoport többi tagjával.Szocializálódtak.Alapból szociálisabb alkatok a nők én szerintem.

Egyébként a természetben is sok emlősnél a nőstények vannak többen és tolerálják egymást:Elefántoknál,csimpánzoknál stb.Ha egy him megjelenik,ő dominál és kisajátitja a nőstények csoportját.Egy him nem tolerál egy másik himet a szinen mert az konpetencia.

A nőstények viszont inkább szociálisabbak és elvannak egymással.

Sőtt,mennyiszer láttam olyat,hogy buszon lányok simán befonták egymás haját,egyik elaludt a másik ölébe,miközben simogatták egymást.

Mi hol csinálunk ilyeneket egymással?Ez mind bu zis nekünk :D

Na mindegy,ez is csak ezt a feltevésem bizonyitja,mert bizonyára te is láttál ilyeneket.

De vissza térve.Ezért,egy nőnek a kiközösités egy klánból vagy egy törzsből maga volt a megtestesült halál.Akkoriban elég volt egyedül egy estét tölteni a vadonban és nagy eséllyel valami elkapta az illetőt.

Most ez nincs igy,de pszichésen mégis ugyanúgy működünk mint 50 ezer évvel ezelőtt a pleisztocén szavannákon.

Ugyanaz a script működik.Ugyanaz a szoftver játszódik le a fejekben.

És szerintem ezért van bennük jobban ez a háritás,hazudás,cselezés,hogy ne kelljen felfedniük magukat mert tudatalatt ott van az a bizonyos "kirekesztés" félelem.

Tehát szerintem vérükben van :d

Persze van kivétel is.

De ha csajszi olvassa ezt a posztot,kérlek ne sértődj meg.Nem vagyok szexista csak figyelek.

:D

Szeretem nagyon a lányokat,bárki bármit mond!

Meg nyilván pasiknak is vannak baromságaik.

Erről is tudnák irni ennyi regényt,de most nem ez volt a kérdés :)

2024. máj. 4. 00:23
 23/33 anonim ***** válasza:
Na, ezért sem kezdek nőkkel...
2024. máj. 7. 09:22
 24/33 anonim ***** válasza:
Sajnálatból. Nem mondják azt neked, hogy jó, rendben van, oké, inkább azt mondják, hogy talán.
2024. máj. 8. 14:41
 25/33 Kései Sirató ***** válasza:
Tudják, hogy fájna neked az igazság és nem akarják, hogy szenvedj.
2024. máj. 8. 14:48
 26/33 A kérdező kommentje:

Vagy fèlnek, hogyha megmondanák az igazat akkor nekik is megmondanák, hogy egy számìtò érdek, qvák.

A nők utálják hallani az igazságot, ha az negatív rájuk nézve. Pl nem tetszenek valakinek vagy nem jutnak előnyhöz csak azért mert nők és nem kapnak meg autómatikusan valamit.

Ilyenkor fel vannak háborodva.

2024. máj. 8. 15:13
 27/33 Kései Sirató ***** válasza:
91%

Anyukádról is így vélekedsz, hogy hazudik és qrva?

Kérdező, szerinted minden nő egyforma?

Lehet, hogy át kellene váltanod a férfiakra, mert ők hibátlanok.

2024. máj. 8. 15:36
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Tévedésben vagy, gondolom, rossz tapasztalatod volt 1-2 nővel. Vannak normális, rendes, korrekt nők is bőven.
2024. máj. 8. 15:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy még egy nővel sem volt dolga vagy sikerélménye, de könnyebb mindenki mást hibáztatni a kiállhatatlan személyisége miatt, mint magát. Mert akkor neked nincs teendőd, a nők meg változzanak meg mind.
2024. máj. 8. 15:50
 30/33 A kérdező kommentje:

27#

Sajnos anyámon és a nővéremen is megfigyeltem gyerekkorom òta, hogy rengeteget hazudnak, mindent letagadnak. Pont innen indult ez az egész..hogy a családombannis ilyenek a nők és az ismerkedésnél is és a munkahelyen is ezt tapasztaltam.

Nem minden nő ilyen, vannak kivételek!!!!! De utálom mikor a nők úgy akarják beállítani, hogy alig van pár ilyen nő és a nagy többség normális. Én pont fordítva figyeltem meg ezt az arányt.

10-ből 8 nő hazudig és 9 tagad.

Nem kitaláció, hanem tapasztalat.

De sokan még azt is tagadják, hogy vannak ilyen nők vagy próbálják el bagatelizálni.

2024. máj. 9. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!