Férfiak és nők! Hogyan tekintetek az ellenkező nemre?
Én nőként hosszútávon nem bírok egy férfira NEM férfiként tekinteni, így semmilyen kapcsolatot nem alakítok ki velem ellenkezű neműekkel, (mivel párom van!!!) de más neműekkel sem, mert nem kedvelem az embereket.
Lényegében a párom nem ért ezzel egyet, azaz azzal, hogy ellenkező nemű barát / haver nem lehetne közömbös szexuális téren.
Ezért itt a kérdés, mindenki döntse el maga:
Férfi vagyok, de egész életemben nők közt nőttem fel, családban is, barátok terén is. Szóval nyilván, szerintem létezik igaz barátság ellenkező neműek közt:D
Engem ilyenkor az érdekelne, hogy az ilyen felfogású emberek mit gondolnak a biszexuális emberekrő. Ha biszex vagy, akkor már nem is lehetnek barátaid, vagy mi?
Ahogy a nőkre is; semlegesen.
A párom férfi, a csaladom, barátaim és kollégáim jelentős része is férfi és köztük is van mindenféle ember, mint a nőknél.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!