Ha egy lány többször sem mer ránézni egy fiúra amikor az keresi a tekintetét és a fiú befejezi a próbálkozást van értelme hogy a lány még megpróbáljon kezdeményezni nála?
Te vagy a lány, vagy a fiú?
Azért lényeges, mivel ha te vagy a lány akkor érdemes tudni miért nem néztél rá, mi változott, stb.
Én vagyok a lány
Csak nincs önbizalmam ehhez azért nem merek ránézni
És sac per kábé korotok? Csak annyi, hogy tini, felnőtt...
Iskola, egyetem, munkahely?
Ha még tanultok esetleg ha alkalom adódik rá kérd el a házit, anyagot. Vagy egy baráti társaságon belül menjetek valahova (mozi, színház, park, étterem) lehet úgy forgatni a lapokat (nem túl feltűnően) hogy sokat legyetek kettesben.
Ha még érdekled akkor azt látni lehet a viselkedéséből majd, megfogod tudni állapítani. Ha nem segítek szívesen abban is.
1#
Felnőttek,az utcán szoktuk egymást látni egy helyen, meg a buszmegállóban sokszor
Egyáltalán nem ismerjük egymást
Akkor nagy levegő és bátorság.
Mikor vártok a buszra, menj oda hozzá beszélgetni (pl. milyen szép az idő, melyikre vársz, hova tartasz, képzeld én is, stb.)
Lehet veszi a lapot erre, esetleg megkérdezi. Arra lehet tagadni vagy nem a pontos igazat mondani (a teljes igazságot a legnehezebb). Pl. Csak unatkoztam (végülis várakozni unalmas) és rajtad kívül nincs itt senki (ha mondjuk magával ellévő idős asszony, férfi társaság az is érthető neki miért vele beszélgetsz majd). Ha nem veszi, akkor meg csak simán beszélgettek egy jót.
Akár lehet a beszélgetés után barátok lesztek, rendszeresen találkoztok. Az haladás lesz. Akkor már eltudod dönteni akar-e bármit is tőled , érdekled-e.
1# 3#
6#
Kellő felkészülettel sikerül neki. Úgy értem, elhatározza fejben mit mond neki, megfelelő-e, nem lesz-e fura stb. Akár átfuthat egy-két verziót a fejében, hogy éreztesse magával, jól fog sikerülni. Aztán oda egy, elkezd beszélni, a férfi válaszol, esetleg kérdez. Onnantól meg már adja magát a téma.
1# 3# 5#
8# Ugye? Én már a végére vagyok kíváncsi. Apropó, Kérdező, esetleg tájékoztatás minket a fejleményekről?
1# 3# 5# 7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!