Ha egy lány többször sem mer ránézni egy fiúra amikor az keresi a tekintetét és a fiú befejezi a próbálkozást van értelme hogy a lány még megpróbáljon kezdeményezni nála?
Végül nem mertem hozzászólni de semmi érdeklődést nem láttam már rajta
Kétszer is odamentem ahol lenni szokott de csak álltam ott, inkább befejezem nehogy őrültnek tartson
11#
Kik voltak még ott? Miből gondolod, hogy nem érdekled?
Lehet azt hiszi azért nem néztél rá, mert nem érdekled, ezért ugyanazt a taktikát veti be, mint te. Vagyis úgy tesz, mintha nem érdekelted volna.
Persze ott van a másik eshetőség, hogy igazad van. De nem szabad ilyen pesszimistának lenni. Menj oda hozzá, akkor tudod meg az igazat biztosra.
Ez ott helyben a legnehezebb. Szóval, hogy ne kezdj pánikolni és magyarázni magadnak (pl. úgy se érdeklem) vegyél nagy levegőket és biztasd magad bátor szavakkal (pl. menni fog, nem hiába kereste a tekintetem) ezeket írd össze még otthon, és a találkozás előtt minimum két nappal mondogasd magadnak lehetőleg hangosan. Plusz a tükör előtt próbáld el mit tervezel mondani (nem baj ha nem jön össze helyben ugyanaz), ezek növelik majd az önbizalmad.
Remélem sikerül most már. Várom a fejleményeket.
9#
Én nem tudom kitalálni mit mondjak neki
elhívnám valahova, azt lehet vagy inkább ne?
Ne egyből, nem ismeritek egymást, szóval hülyén venné ki magát.
Mondjuk menj oda, köszönj (esetleg mutatkoz be és kérdezd meg a nevét), kérdez az időjárásról/hogy érzi magát/merre készül. Két szóval sablon témákról beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!