Diplomás csajok miért szoktak megosztani ilyen szürreális, semmitmondó képeket meg elvont idézeteket facebookon?
Figyelt kérdés
Legtöbbször borítóképként vagy posztként egyetemista lányoktól látok ilyen képeket és fogalmam sincs hova tegyem őket, mert semmi értelmét nem látom azon kívül, hogy majdnem mindegyik fekete-fehér.
márc. 30. 11:16
1/5 anonim válasza:
Neked semmitmondó, nekik viszont van jelentősége.
Azzal a két monokróm képpel meg tényleg nem értem mi bajod van. Szerintem teljesen rendben vannak, régi időket idéznek.
2/5 anonim válasza:
Számukra van értelme és ez a lényeg. Még jó, hogy nem mindenki a te tetszésed szerint állítja be a profilját.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké és akkor szerintetek mi lehet az értelmük?
márc. 30. 15:21
4/5 anonim válasza:
Ezekben mi szürreális? Nem csoda, hogy nem te vagy itt a diplomás.
5/5 anonim válasza:
Bontogatják a személyiségüket. szimplán belelátnak valamit, amit te nem.
Én inkább azon morfondíroznék, miért mindig úgy állnak össze a dolgok, hogy a képnek semmi köze a szöveghez, ha meg híres ember van rajta, akkor 99%-ban nem ő mondta az okosságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!