Már szinte mindenki youtuber. Te miért vagy kíváncsi rájuk?
Én sem vagyok rájuk kíváncsi.. Csak akkor nézek youtubereket ha nagyon unatkozom.
Az influenszereket meg nagyívben elkerülöm.
Érdekes tartalom lehet ha egy pilóta bemutatja a munkáját.
A tipikus influenszeres youtubereket nem kedvelem, de tele van hasznos videóval szóval nem panaszkodom.
Alap emberi vonás, hogy minél kevesebb munkával akarunk minél jobban élni. Ha neked azt mondanák hogy ugyanezt az összeget hazaviheted úgy, hogy ugyanennyit dolgozol, de úgy is hogy 2 órával kevesebbet, melyiket valasztanád? Hát persze hogy az utóbbit...
Ezért nem lehet senkit se hibáztatni, egyszerűen mindenki afelé megy, amiből jól megél. Ne aggódj, a valóban semmihez nem értők nem sokáig élnek meg ebből...
Én értékes influenszernek tartóm Dancsót, Attist (tanulom magam), és a hozzájuk hasonlókat.
Nem vagyok rajuk kivancsi.
Viszont en pl.a gyuros videokat megnezem, de konkretan fitness influencerekre nem kattintok, mert nem toluk fogom latni a helyes fekvenyomas kivitelezeset, felmeztelen kokszos ferfiaktol sem, nokrol nem is beszelve. Tovabba nem leszek okosabb, ha megnezek egy videot arrol, hogyan kell fel napon keresztul a picsara edzeni.
Nekem is van YouTube csatornám, és több mint 7000 feliratkozóm van. S hogy miért? Mert élvezem, és másnak is tetszik.
Influencereket nem nézek.
Szoktam nézni, ha unatkozok.
Mostanában THEVR sztori játékait, olyan, mintha egy filmet néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!