Az emberek miért vannak oda az ilyen semmitmondó idézetekért?
“Mindenki azt ad, ami a szívében van.”
“Minden úgy jó, ahogy van.”
“Nem kell pénz ahhoz, hogy boldog legyél.”
És a többi kreativitás mentes ökörség, amikre 5-10 ezer lájk megy.
Miért ilyen egyszerűek az emberek?
Igen tipikus nagyokos Facebook idézetek 😀
Kirakja hogy marha okosnak tűnjön és unatkozik is az ilyen
Szánalmas
1# Igazad van, általánosítottam.
De a kérdést megfordítva, vannak olyan oldalak ahol tényleg olvashatók jó idézetek (pl Mark Twain, Einstein, Karinthy Frigyes)
Fele annyian sem reagálnak rájuk.
5# Nem ismertem, rákerestem:
“Ha valami ingyenes, az valahogy finomabb is.”
Kár volt. 😅
#3 "De a kérdést megfordítva, vannak olyan oldalak ahol tényleg olvashatók jó idézetek (pl Mark Twain, Einstein, Karinthy Frigyes)"
Azért, mert az a réteg kevésbé szokott Facebookon csüngeni, és idézetek lájkolásra pazarolni az idejét. Ez is az intelligencia része. :D
7# Ez is egy nézőpont, de magamból kiindulva, ha szeretem ezeket olvasni, követem az efféle kreatív tartalmat, és nemcsak könyvekből olvasom, telefon viszont mindig kéznél van, egyszerűbb.
Persze jogos amit mondasz.
Nem azt mondtam, hogy bűn, vagy ciki csinálni, hanem azt, hogy ezeket olvasni egyfelől egyáltalán nem "kreatív tartalom", ahogy ezt többször is írtad mert csak idézeteket másolnak be, legyen az semmitmondó, vagy tartalmas.
Azok az emberek meg akik ezeket igazán értékelik, lehet, hogy a lyukas félpercükben nem a facebookon vagy a telefonon lógnak, még akkor is, ha kéznél van, hanem pl. könyvet olvasnak, netán beszélgetnek... vagy az e-mailjeiket nézik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!