Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy valakine...

Mi lehet az oka, hogy valakinek van 1000 követője instagramon (miközben esetleg kétszázat követ ő maga), ehhez van kb. 5-10 semmitmondó bejegyzése?

Figyelt kérdés
Mire fel követik, ha nem mutat tartalmat, a fiók pedig nem zárt? Sok ilyen van, keresni se kell őket…

2021. dec. 31. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Botok, vásárolt követők.
2021. dec. 31. 17:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez komoly? Persze, más talán nem nagyon lehet. Van értelme?
2021. dec. 31. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki maga dönti el, van-e értelme. De amilyen rossz újabban az algoritmus, igazából valahol megértem azt, aki ilyesmihez folyamodik, ennek ellenére nem támogatom.

#1 voltam.

2021. dec. 31. 17:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jó, ezt én nem annyira értem ám, de azt gyanítom, pénzt kap követők után, csak akkor nincs értelme fizetni érte. Más célt, objektív okot én nem ismerek, hacsak önmagában nem az, hogy el tudja mondani, mennyien követik. Köszi!
2021. dec. 31. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Több like, több ajánlás, több ajánlás több like, több like több ajánlás, több ajánlás több like, több like pénz, több pénz több szabadidő, több szabadidő több poszt, több poszt több like, több like több pénz.
2021. dec. 31. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Hm… köszi! Bár sokra nem mennek vele ezek szerint, pláne, hogy a posztokhoz inkább kreativitás kell, mint idő, szerintem…
2021. dec. 31. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

A posztokhoz a tömeg igényeinek kielégítése kell.

Ha keresztény dolgokat szerkesztesz nem a legnépszerűbb Nietzsche-t posztolni.

Ha fiatalokhoz szól pedig a mai nyelvezet kell, nem a 200 évvel ezelőtti.

Tudni kell mi a célközönség, létezik e az adott oldalakon az a korosztály és tudni kell mit ért meg.

Persze jó pont ha eltérsz az átlagtól, de nem mindegy milyen irányban és mennyire.

Gondolj bele, ha mai világba költőnek mész senki sem fog ismerni nagy eséllyel, de ha jól vagdosod össze a neten a verseidet akár még a művedet is kiadják.

2021. dec. 31. 18:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazad van! Egyébként észrevettem olyan taktikát is, hogy valaki követ mindenkit, de ahogy visszakövetik, lassan elkezdi leépíteni mások követését (így impozáns arányt kialakítva). Ez létezik vagy csak félreértés?
2021. dec. 31. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

BÚÉK :)

A #8-as kommentre reagálva:

Ez ténylegesen létező jelenség, ami talán pár éve volt nagyon nagy divat, mostanság már annyira nem. Viszont tényleg az történik, hogy bekövetnek egy rakat profilt (a nagyon taktikázók annyit, hogy több legyen, mint a követőik száma), majd általában 1-2 napon belül ki is követik őket, figyelve arra, hogy erős követő-követett arányt tartsanak. Ez a kikövetős dolog általában azért lassan, apránként történik, hogy ne legyen annyira feltűnő.

2022. jan. 1. 00:37
 10/12 A kérdező kommentje:

BÚÉK!

Igen, itt viszont az történt, hogy alapvetően volt egy “feles” aránya, mikor követni kezdtem (250 követő, 125 követett), pár héttel később 250 és 20, elég durván leszedte őket. 1-2 igazán közvetlen ismerősét hagyta meg stabilan, gondolom, őket nem meri törölni (engem nem is követ, mert tudja, hogy eléggé odavagyok érte, csak “tetszikelte” az összes képem). Úgy látszik, bejön neki, mert nem sokan viszonozták eddig a kikövetését.

2022. jan. 1. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!