Szerinted a nők vagy a férfiak bántják jobban egymást?
A nők a nőket.
Ahogy én észrevettem.
Kik is bombáznak annyira??
Van 1 aki kitalálta, a másiknak követni kell a parancsot, ha akarja ha nem. Ha nem, akkor hadbíróság. Most ha nézed az orosz helyzetet is, ha te mint utolsó közkatona nem mész a frontra, akkor ott bizony téged állítanak elő. Oroszországban meg nem szívesen lennél szerintem áruló.
A férfiak bántalmazása szerinted ebből áll csak. Ebben a helyzetben viszont nincs választásuk. A nőknek viszont van, mikor egymás háta mögött pletykálnak, akár komolyabb dolgok terén is, amikkel nagyon nagyon tudják bántani a másikat.
Vagy ha nézed a női börtönöket is, ahol egymásnak bármit feldugnak. Ez nem olyan jellegű erőszak, mint a férfi börtönben, mert ott legalább az egyik félnek van benne "élvezeti érték". Nőknél ez is pusztán csak kegyetlenkedés.
Ha nők lennének a katonai vezetők, sokkal rosszabb lenne a helyzet mint most.
Például feminista szájából hangzott el az is, hogy a fiú gyerekeket már csecsemő korban kasztrálni kellene. Ez szerinted a békés női lélek?? Vagy nézd meg a vegán aktivistákat is, vagy a klíma aktivistákat. Sok ilyenben van benne nő, ami lehetne dícséret is, de ezek nem azok az aktivisták akik dícséretre méltók lennének. Hanem akik másokat erősen inzutálnak, mások vagyontárgyaiban kárt tesznek.
5
Honnan veszed hogy a női börtönökbe bármit feldugnak egymásnak? Azt azért nem olyan egyszerű kivitelezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!