Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legutóbb mikor és hogyan...

Legutóbb mikor és hogyan tetted rendbe az életed vagy mit változtattál?

Figyelt kérdés
ma 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Munkahely váltása, tanulmányok elkezdése kellett hozzá. Az előtt pedig a költözés segített több esetben is - igaz, azok a problémák elég súlyosak voltak.
ma 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Leráztam a mérgező bántalmazó embereket. Meg akikben csalódtam.

Azóta magányos vagyok.

Próbálok új szoc.rendszert kiépíteni de csak rossz emberek vannak máshol is.

Errol volt már kérdésem. Es elvileg ne is várjak mást..

ma 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Hasonlóan a 2-eshez, az álbarátokat kitettem az életemből, munkahelyen nem jópofizom és nem dolgozok más helyett.

Magányos lettem, de lelkileg felszabadult.Az emberek ha nem is rosszak mind, de nagyon önzőek és még ők vannak megsértődve, ha lezártam velük a kontaktot.

F

ma 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

2018-ban elváltam, visszaköltöztem Németországból, dolgozni kezdtem , sok év kihagyás után. Ez volt a legnehezebb, visszazökkenni a munka világába.

Most is kellene javítani az életemen, mert amit keresek, már éppen, hogy elég. Kellene egy jobban fizető munka, de eddig még nem találtam.

ma 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Jelentkeztem egy olyan állásra, ami eléggé komfortzónán kívüli, amit végül meg is kaptam, így általa sikerült nyitottabbá, rugalmasabbá és közvetlenebbé is válnom.

Egy ideje bűntudat nélkül tudok nemet mondani másoknak, és egyre ügyesebben húzok meg határokat, amikhez utána tartom is magam, valamint egyre hatásosabban tudok magamért kiállni. És jó érzés.

ma 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél órával ezelőtt felmostam a konyhát. Jó dzsuvás volt már. Most jól esik a lelkemnek, hogy szép tiszta.
ma 17:18
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
67%
Legutóbb 26 éve. Elváltam, új párommal vidékre költöztem. Hátrahagytam az exnek, meg a gyerekeknek minden pénzemet, az új házat, stb. Többet ért ugyanis a lelki békém, mint a rongyos milliók. Egyébként sem tudtam megszeretni azt az embert, aki pénzzel kitömve voltam. A nejemet is kitagadták a családi vagyonból, ő se hozott semmit. A húst, zöldséget megtermeltem, de olyan előfordult, hogy az utcán talált 200 Ft-os érme segített ki, hogy tudjunk lisztet venni. Szóval nem volt fáklyásmenet, de megérte. Sokat megtudtunk magunkról, egymásról.
ma 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!