Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mi a véleményetek a...

Lányok, mi a véleményetek a vak emberekről? Elfogadnátok párotoknak?

Figyelt kérdés

ma 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs különösebb véleményem róluk, ugyanolyan emberek, mint mi, de mégis mások. Én a magam részéről párként nem tudnám elképzelni, hogy egy vak férfival legyek együtt, mert nagyon sok minden rám hárulna és nagyon lekorlátozódnának a közös élmények. Lehet, én vagyok lelkileg gyenge vagy nem tudom, hogy mi a jó kifejezés erre, de nekem nem menne.
ma 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyedüli "bajom" az lenne, hogy rengeteg hobbimhoz kell a látás. Szeretek művészkedni, alkotni és nehéz lenne, hogy ő mondjuk nem tudná értelmezni, hogy miért szuttyogtam kimondhatatlanul sok órát valamivel.

Nyilván egy értelmes ember racionálisan felfogja, de rossz lenne, hogy amúgy ő nem látja a végeredményt.

A másik nagy szenvedélyem az olvasás. Ezt mondjuk megoldják a hangoskönyvek.

ma 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A vakokról nincs különösebb véleményem, ugyanolyan emberek, mint bárki más. Ismerek többet is, nagyszerű emberek, akik többnyire teljes életet élnek.

Párként viszont nehezen tudnám őket elképzelni, ugyanis a #2-es hasonlóan a legtöbb hobbimhoz (írás/olvasás, fényképészet, filmezés, művészetek, utazás, túrázás) kell a látás, és számomra (de szerintem számára is) rossz lenne, ha nem tudnánk ezeket közösen megélni.

ma 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
44%

Hát sajnálom, de nem

Én semmilyen korlátokkal élőt nem tudnék elfogadni páromként

ma 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!