Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált emberek hol vagytok?

Introvertált emberek hol vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki érezte már úgy, hogy kb gyerekkoráig visszamenőleg mintha mindig levegőnek nézték volna, a sulis évektől kezdve mindig a háttérbe szorulva élte le az életét azért, mert csendesebb típus volt? Mikor változott ez meg? Van ebből kiút? Szerintem szinte mindenki vágyik arra, hogy néha elismerjék az igyekezeteit és a munkáját de azt tapasztalom, hogy MINDIG az extrovertált hangosabb emberek kapnak figyelmet és dicséretet, azokat pedig akik “csak” csendben de nagyon szorgalmasan dolgoznak valahogy nem veszi észre a világ. Én már kezdek belefáradni abba, hogy úgy érzem hogy a maximumot nyújtom és próbálok az élet minden területén teljesíteni de mégsem vagyok elég jó soha.

Hogy lehet csendesebb típusként boldogulni az életben és sikereket elérni? Vagy ilyen típusú emberként ez lehetetlen?

márc. 24. 12:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
mást nem, csak ezt újra
ápr. 9. 19:52
 22/24 anonim ***** válasza:
de nem baj, nem kell javítani
ápr. 9. 19:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Itt
ápr. 11. 00:15
 24/24 anonim ***** válasza:
gyere
ápr. 11. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!