Mennyire szerettek kimozdulni otthonról, és otthagyni a komfort zónátokat?
Most ebben a világban eléggé elterjedt az otthoni komfort zóna, hisz otthonról mozizhatunk, játszhatunk, nézhetünk, (már nincsenek net kávézók).
Rendelhetünk bármit, szóval ti mennyire éltek ezen lehetőségekkel, vagy inkább kimentek csavarogni?
Mit jelent otthon ülni? ...nekem a kényelmes lakást, a nagy kertet, és ezekben azt tehetek, ami jólesik. Még soha nem unatkoztam, van mindig valami tennivaló a házon, vagy körülötte...
...ha véletlenül be kell mennem a Belvárosba, na az horror...sajnos nem vehetem igénybe minden alkalommal az autóm kényelmét.
...nagyon meggondolom, mikor, miért hagyjam itt a komfortzónámat.(például piac, vagy a budaörsi ócskapiac, hipermarket)
Nem vagyok rá büszke, de gimi alatt nagyon "otthonülős" voltam, szóval az amúgy sem túl tág komfortzónám tovább szűkült. Aztán szerencsére egyetem alatt felismertem a gondot, és tenni kezdtem ellene, bár ehhez jócskán volt köze magának, a sulinak is, ami rendszeresen elérte, ilyen-olyan módon, hogy ki kellett lépnem abból a szűk komfortzónából.
Nem mondom azt, hogy könnyű volt eleinte, mert nagyon nem, de annál is jobban megérte, mert ami előtte volt, azt nem lehetett életnek nevezni. Legalábbis, már így vélekedem róla.
Azóta pedig nagy igényem van arra, hogy kimozduljak itthonról; legyen szó egy szaktársakkal történő kávézásról, egy kiadós sétáról akár egyedül, vagy a szüleimmel. Vagy épp valami unokatesókkal szervezett programról. Feltölt, és feldob, amikor ilyenek történnek, pedig én is szeretek itthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!