Mennyire szerettek kimozdulni otthonról, és otthagyni a komfort zónátokat?
Most ebben a világban eléggé elterjedt az otthoni komfort zóna, hisz otthonról mozizhatunk, játszhatunk, nézhetünk, (már nincsenek net kávézók).
Rendelhetünk bármit, szóval ti mennyire éltek ezen lehetőségekkel, vagy inkább kimentek csavarogni?
3# Ha meg egész álló nap otthon vagyok megbolondulok. Kellenek az ingerek. Nekem sincs kedvem sokszor emberek közé menni, de akkor erőszakkal rá szoktam venni magam, hogy kimozduljak.
Ez olyan, mint a maratonfutás, ha el se kezdem, akkor garantált a kudarc, de ha elindulok, akkor elmondhatom, hogy legalább megpróbáltam.
"De tele van pl cig*nyokkal az utca, akik belétek köthetnek."
Ezután a mondat után szerintem teljesen fölösleges bármit is mondani neked. Vagy troll vagy, vagy egy otthon megnyomorodott antiszociális nyomi.
Utcára se menjél ki mert tele van autókkal és hátha elüt, arra nagyobb esély van. Vicc vagy. És ilyen emberek köztünk élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!