Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szorongók, min szoktatok...

Szorongók, min szoktatok szorongani?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 13:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Külsőségektől és belső elvárásoktól. Érzések megélésétőlés attól, hogy valamit rosszul csinálok. Kimondott szavaktól gondolataimtól.

Hiányzik a megerősítés. És azt keresem és próbálok minden elvárásnak megfelelni csak hogy ne okozzak gondot. Hogy ne miattam legyen szomorú, ne bennem csalódjon. Ne okozak másnak rosszat. Ne miattam legyen feszültség. Mert hát miattam volt, mert nem engedtem el csak úgy a dolgokat.

2024. márc. 22. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

11es vagyok. Kínos égő szituációtól alapból nem félek, mert nem érdekelne.

Ahogy attól sem, hogy különc vagyok. De ha ő látja és látom a szemében a csalódást igen. Megakarok felelni egy olyan embernek aki nem is lát engem. Hogy én ki vagyok. Folyamatosan boldoggá szerettem volna tenni, de sosem mondta azt, amit hallani akartam. Csak akkor ha szóvá tettem odabigyesztette. Állandóan segíteni akartam neki. Azt akartam, hogy lásson engem. Büszke legyen rám. De ő nem látott mást csak magát régen és csak azokat mondta, hogy meg kell erősödnöm. Mert ha érzéseim vannak gyenge vagyok. Ha fáj és kimutatom gyenge vagyok.

2024. márc. 22. 15:05
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
És a legroszabb,hogy nem tehet róla. És amúgy meg egy édes nő aki sokat tesz másokért, ahogy értem is csak valószínű neki is volt valami a múltjában amiért ezt a megküzdést vette fel. És ő is szorong.
2024. márc. 22. 15:17
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Kinyitom a szemem és már rögtön szorongok. Okot nem tudnék feltétlenül mondani, amióta az eszemet tudom, ez jelen van. Ha feltétlenül meg kellene egy okot neveznek, az a jövő miatti félelem.
2024. márc. 22. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Ajajj, valaki nagyon nincs jó kedvében és mindent lepontoz. Lehet épp szorongási rohama van. :D
2024. márc. 22. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenen. Szociális szorongásom van és nincs olyan nap az emberek között amikor ne szoronganék. Ha meg nem vagyok közöttük akkor más problémáim miatt idegeskedek ugyanis az mindig van. Sőt egyre több.
2024. márc. 22. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
A betegségek miatt elsősorban, sajnos nagyon erősen előjött a hipohondriám mostanában.
2024. márc. 22. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
na inkább le sem írom, mert jönnének rá ide is és privátban is a nagy okoskodások, hogy megmondják nekem a tutit.
2024. márc. 24. 03:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!